ecrinliva Sibelalp 300 tl düşünüyorum çok temiz kullanıldı çalışır durumda alt kısmını serviste yenisi ile değiltirdim sıfır
Merve ecrinliva sıfırı 400 e düşüyor bazen. Ayrıca garantilik işlemde görmüş. Bence daha uyguna vermelisiniz
ecrinliva Merve ben 650 liraya aldım ürünü. Garantilik işlem tamir vs de görmedi ürünüm yetkili serviste sıfırı ile yeni değiştirildi. Artık ihtiyacım kalmadıgı ıcın satıyorum daha uyguna satan varsa ordan alabilirsiniz az cok bu fiyata 2. Eller
Gzzde Merve 400 e ne yazıkki düşmüyor artık ben geçen sene indirimde 520 ye aldım bida 500 ün altına inmedi daha da artmış şimdi hep takip ettim denk geldikçe görümcem 2,5 sene önce 350 ye aldı malesef herşey 2 katına çıktı. Satıcı gibi oldum 😂😂
Sibelalp Rumeysaa Rumeysaa teşekkür ederim ama ben o kadar da veremem en fazla verebileceğim 150 lira
Ikizlercan Merve hangi siteden aldiniz ben de cok arastirdim cuma indiriminde ama bulamadim hic o fiyata
ecrinliva Sibelalp çok az o fiyata veremem malesef belki başkası vardır satan.. almak isteyen olursa en son 250ye veririm