Bebeğim daha 1 haftalık. Sağ göğsümü emmiyo 😞 tek sol tarafla da çok zorlanıyorum. İlk üç gün ikisinden de emdi, sonra sağ tarafı almamaya başladı. Başına böyle bişe gelip çözüm bulabilen var mı?
Zeynepveannesic
Zeynepveannesi benim başima geldi sagı emmedi hala emmiyor hergün deniyorum ama nafile sağıp sütünü içiriyorum bende🤷♀️
Zeynepveannesi canım ilk başta benimde sol göğsümü emmedi sağı verdiğimde sağa yatırdığım gibi verdim sol göğsümü sonra alıştı şuan normal emiyor bir dene derim 😌
Zeynepveannesi ters emzirme yaparak bu durumu çözebilirsin ve uykusu arasında ver o göğüsünü
Zeynepveannesi Vallahı ben baya arastırdım sordum sorusturdum herkeste sağ göğsu bebekler ya emmıyor yada çok zor emıyor bendede öyle oldu
Zeynepveannesi biri daha cıvık olabilir benimde öyle sağı almıyordu sol yağlı sağ tatlı ama alıştır ilerde o birikinti sorunlara yol alabiliyormuş
Zeyyez biberonla mı içiriyosunuz? Ben ona alışırsa hiç almaz göğsümü diye korkudan içiremiyorum
Mihrimah onu da denedim ama nafile 😒
Nurdanhakan uyurken vermeye çalışıyorum bi kaç yudum içiyo sonra yine bırakıyo
Emmediği göğsü iLk acıktığında wer diğerini sona erteLe yada emdiği göğsün gibi tut tutuşunu weya uyku sersemi wer benmde öyLeydi tekini aLıyodu uğraşa uğraşa artk ikisinide aLdırıyorm çok koLay tutmaya başLadı ama baya sabırLa uğraştım
GmzSnn benim de daha çabalamam lazım demekki Allah sabır versin hepimize 🙏🏼
dlrgktn sağ taraftan emzirmeyi başarabildiniz mi peki 😊
Zeynepveannesi evet mecburen biberon kullanıyorum kaşıkla içmedi asla
Zeynepveannesi benimde aynıydı canım solu çok güzel hemen yakalayıp emiyo sağa gelince ağlayıp kendini itiyo bi türlü ağzına alamıyordu bende göğsümün altına destek yastığı alıp üzerine solu verecekmiş gibi yatırdım yani ters yatırdım sallaya sallaya tutturdum şimdi 10 günlük olduk normal şeklinde yatırıp artık veriyorum alıştı bi sorum çıkarmıyo ama yinede solu daha iyi çekiyo zamanla alışıcaklae inşallah pes etme şekil değiştire değiştire ver sağmaya biberona alıştırma
Zeynepveannesi evet emiyor su an biraz ağlıyor ama emıyor sonunda
Zeyyez biberondan sonra göğüsü kabul ediyosa iyiymiş 👍🏼
Aynı şey benimde başım geldi diğer memeyi tutamıyodu sinirleniyodu bende çareyi süt sağma makinasında buldum. Önce beş dakka makinayla sağıp göğüs ucumu çıkardım sonra bebeğimi emzirdim bu şekilde alıstık bir deneyin isterseniz