birbebekle Kızlar düğününe gidemediğim şehir dışındaki arkadaşımı bayram öncesi ziyaret edip bir gece kalacağız. Hediye almak istiyorum ancak biraz kararsız kaldım fikrinize ihtiyacım var 💘
Belcim30 birbebekle bana gelirse işte budur ya diyeceğim hediyeleri söylüyorum 😁 yaz geliyor soft renklerde pike takımı, evini resimde gördüysen lambader yada avize, kırlent yüzleri ve pasta tabağı takımı alabilirsin 🙋
Uykusuzhergeceeee birbebekle bana tarzıma uygun bir kahve fincan seti gelse mutlu olurdum😁 yanına da güzel bir yapay çiçek🫰🏼
nescafebagimlisi birbebekle dik süpürge almadıysa dik süpürge olabilir o zaman , onu da aldıysa robot al bütçene göre , airfryer al bilemiyorum ya yakın arkadaşa fincan falan gider ama çok yakınsanız ve bütçeniz varsa ben böyle şeyler tercih ederdim 🥰
birbebekle Uykusuzhergeceeee güzel bi fikir bana porlandın pasta bağış ve kahve fincan seti hediye gelmişti hala çok severek kullanıyorum ona da mı alsam aynısını diye düşündüm
Elifasilhan Kesinlikle Nevresim Takımı en cok ihticmız olan şey sürekli değiştiriyoruz misaifr gelse kullanıyoruz bende 3 takım var ama 3 tane daha olsa çok güzel olurdu