znmte1 Diyette ilk günüm sizin de başınız ağrıyor mu ? Sanki ekmek yemediğim de başım ağrıyor. Daha doğrusu doymadığım zaman. Hamileliğimde kilo almadım ama emzirme dönemi kilo aldım nasıl veriyorsunuz kızlar Fazla Kilolarınızı ? Başım ağrıdığında da halsizlik olunca diyeti bırakıyorum
trn-mom55 znmte1 orucu düşünün Ramazan’da ilk 2-3 gün başımız ağrır mesela onun gibi 3 gün sonra kesilir. Açlık ve susuzluk baş ağrısı yapar Biraz daha bol su İçin, bir de kuru kayısı, hurma gibi şeyler yiyin 2-3 saat arayla yoğurt yiyin mesela
Madamehappyyyyy znmte1 Bol su tüketin bence psikolojik olabilir bende bugün yemeyeceğim dediğim şeyleri yemeden kendimi doymuş hissetmiyorum
ZeydsMom znmte1 yeterli su almiyorsaniz vucut susuz kalinca bas agrisi yapiyor. Bide diyet ac kalmak demek degil birden bire zorlarsaniz tsbiki kptu olur
1Nisa1merve znmte1 bol su için aslında aç degilsinz psikolojik oluyor .ilk günler zor oluyor sonra aklına bile gelmiyo ekmk
Tubasahra znmte1 Ne yediniz mesela ,kav litre su içtiniz.İlk gün bi baş ağrısı olur normaldir de sürekli varsa birseyler eksiktir