Kbrrrrr Kızlar bebeğinizi gece emzirdikten sonra gazını çıkarabiliyor musunuz. Bizimki 55 günlük hemen uyuyor çıkaramıyorum bazı sabahlar biraz sancılı geçiyor bazense sabah çok rahat çıkarıyor. Sizde durumlar nasıl😕
Defnecikkk Kbrrrrr bende çıkaramıyorum uyandiriyorum tine olmuyor çok gaz sancısı oluyor aşağıya bağırsaklara inince anca zar zor atıyor kaka ile varda kesin bir yöntem bend e faydalanirim
Bulutbey Kbrrrrr maalesef çıkaramıyorum uyuduğu iÇin ve benimde gözlerim kapanmak üzere oluyor. Ama şükür bebeğim çok zorlanmıyor bir iki sıkında sesi duyuyorum ardından pırt sesleri 😂 kimyonun ve rezenenin faydası galiba.
Muhammedtrn Kbrrrrr bizde ilk aylarda gazını çıkarttıramadan bebiş uyuyordu 😄 şükür kolik olmadı uyurken falan kendi çıkardı şimdi 1 yaşında gaz sorunu yaşamadık. Bazen kimyon içtim bebişede 4 aylıkken bir kaşık içirdiğim oldu
Kbrrrrr Muhammedtrn sanırım kimyon işe yarıyor dün akşam içtim ve bu sabah sıkıntısız bi şekilde alttan çıkardı. Ama kimyon çayı içerken midem bulanıyor kusmamak için kendimi zor tutuyorum :(
Peaceful Muhammedtrn gazdan ağlayan bebek kolik mi oluyor? Acaba benimki kolik mi ya? Durduğu yerde en fazla 20 dk duruyor o da günde 1 ya da 2 kere. Onun dışında ya ağlıyor ya meme istiyor. Anlamadım.
Gznpmv Kbrrrrr kimyon Rezene limonmelisa azcık anason karıştırıyorum ben , bir diyetisyenin tarifi öyle dene birde
Bulutbey Kbrrrrr her yemekten sonda çay kaşığının yarısı kadar kimyonu su ile yutuyorum. Günde bir bardakta rezene içiyorum.
Muhammedtrn Peaceful yeğenim kolikti maalesef sürekli ağlıyordu. Gaz çıkaramıyordu emdikten sonra. Meme isteme sebebide gazdan oluyomuş gazını almadan tekrar tekrar emzirmemek lazımmış sindiremediğinde dahada zorlanıyormuş. Bilmiyorum ben yaşamadım bebeğim şükür kendisi halletti 🤗
Muhammedtrn Kbrrrrr günde 1 kez 1 çay bardağı içtim ama her gün değil bebeğim çok ağladığında uyumadığında içtim çok gazlı olmadığı için.