Berilsmom13 ksky galiba çaydanlığın dışından bahsediyorsun. Valla ona bişey yapamazsın çingeneler geziyo bazen kalaylıyorlar çelikleri. Veya pazarlarda oluyor bazen parlatan kişiler. Ama en güzelini çingeneler yapıyor.
Minnakordek ksky benimki de üzerinde unuttum yanmış yenisini alırım dedim 2 den başlıyor yanık kullaniyorum😅 hiç sorun degil
Sapsikanne ksky çaydanlık tamircileri var yeni gibi yapıyorlar benim de 3 çaydanlığım vardı ikisi kırık şu am götüreceğim inşallah
ksky Berilsmom13 evet pazarlarda oluyor hangi malzemeleri kullanıyorlar acaba ya dükkanda yakmışlar çeyizimdeki çaydanlığı 🥲
Berilsmom13 ksky pazardakiler genelde zımpara yapıyo inceliyo çelik. Ama çingeneler ateşle parlatıyo çok güzel oluyo valla.
ksky Minnakordek valla çok pahalı ya Çelik seti 1000 küsüre almıştım 3 sene önce şimdi çaydanlığı sadece 3 olmuş temizlemeye çalışıyorum bende 😅
kahvepres ksky biraz tuz limon 1 bardakta bulaşk detarjanı bir leğene koy daha sonra telle caydanlğı ov gider inşallah benm öyle gecerler