suzannn Ay aşımız geldi hafta içi yaptırmamiz lazım fakat geçen gün burda bir posta denk geldim yaptırmayın 12.ayda zaten yapılacak bir daha,çok reaksiyon gösterdi acillik olduk falan yazmışlar çok korktum daha önce yaptıran annelerimiz yazabilir mi hep mi kötü şeyler oldu 9.ay asilarinda birde benim kızım ek gıda asla yemiyor yumurta beyazı alerjisi var mı yok mu bilmiyorum lütfen yazın yaşadınız şeyleri
Mnli suzannn alerjisi var ise 1 lokmadan bile anlarsınız biz yaptırdık 9. Ayda bir sorun yaşamadık şükür benim 4.5 yaşında oğlum da var okulunda kızamık olan çocuklar da oldu eve taşır diye yaptırdım
Rwerdst suzannn şuan salgın var o yüzden hemşiremde doktorum özellikle yaptırmamı istedi. Benim oğluma alerji testi yapılmıştı öncesinde yumurta beyazına alerjisi yok biliyorum o yüzden rahatlıkla yaptırdım
biraslananasi suzannn aşıdan önce mutlaka yumurta beyazı deneyin alerjik reaksiyon gösterirse zaten yapmıyorlar aşıyı ama alerjisi yoksa bir sorun yaşamazsiniz bende yaptıracağım bu hafta 9.Ay aşısını ama ben 8 aylık olduğundan beri yumurtayı bütün veriyorum
suzannn Mnli yani yumurtayi haşlayıp beyazindan elimle böyle az bişey de yedirebilsem çıkar mı diyorsunuz alerji olup olmadigi
hry410_ Bende yaptırdım hiç bir sorun olmadı ebemiz kaşıntı döküntü olabilir demişti ama olmadı sadece öncesinde yumurta tadımı yapması gerekiyor