Niloyailetospik Kızlar 3 aylık ve bebeğim var saçlarım çok dökülmeye başladı son bir haftadır normalde bebek anneyi tanımaya başlayınca saçları dökülüyor diyorlar doğru mu dökülmeyi azaltmam için ne yapabilirim 🌸
mel55 Niloyailetospik bnmde öyleydi bioblas siyah sarımsak özlü şampuan kullandım dökülmem azaldı kel kalıyordum resmen ya
barbiee_ Niloyailetospik benimkide 10 buçuk aylık bi ara durdu gibi oldu şuanda aşırınında aşırısı dökülüyor resmen kel kalacam
Niloyailetospik lAmMelodi rengide bir garip oldu hiç boya yapmadım bu zamana kadar ama rengini de yitirdi resmen
mel55 Niloyailetospik o şampuanı kullanın tekrar cıkıyor dökülen yerden benim saçlarım eski haline döndü trendyol dan var sarımsak kokmuyor tereddüt etmeyin🫶
Niloyailetospik 3melekannesi_ benimki erken başladı anlaşılan gebeyken de dökülüyordu ama 3 ayda arttı evin her yeri saç en sevmediğim sey
3melekannesi_ Aynen benim de en sevmediğim şey halı kıl var bir sürü, süpürüyorum bütmiyor, otırduğum yerde kıl arıyorum halıda ama bitmedi
Niloyailetospik 3melekannesi_ çok yıpratıyoruz kendimizi ama elimizde olan birşey değil resmen takıntı hastalık bendeki