kbrakrdag Kızlar merhabalar, çocuğum 1 ay 7 günlük ve mama ile besleniyor, bazen ara ara kusmalari oluyordu ama bu sabah ağzından fışkırır gibi kustu. Bu durumu yaşayan var mı, ne yapmam gerekiyor. Reflü mu acaba diye düşünmeden edemiyorum.
Lilybaby kbrakrdag kilo alma ve alerji durumuna göre doktor değerlendirme yapar fizyolojik reflü de olabilir besledikten sonra yarım saat dik tutun. Bebeği aylarca kusan bi anne olarak sadece sabır diliyorum ek gıdayla birlikte azalıp bitiyor
Meriskus kbrakrdag benim kızım aşırı kusuyordu gaviskon kullandık nafile 7 ayda tamamen bitti gaz olayo gibi Kendi kendine gecicrk buda :)
Meriskus kbrakrdag olma canım Genede göster doktara Ama benim kız aşırı kusuyordu yani gözümden ayırmıyordum kusarda boğazında kalır diyeeee Çok sükür geçti Her bebekte farklılık gösterir Kimi 6 ayda Kimi 1 senede ama geçiyor yani Korkmaaa :))
kbrakrdag Meriskus İşte bilmeyince insan ne yapacağını şaşırıyor, dediğiniz gibi zaten gözümün önünden ayırmiyorum valla çok sağolun direk doktora gidecektim öyle görünce 😂
Meriskus kbrakrdag nende senin gibiydim :))) ama alışıyorsun zamanla merak etmeee :)) ben üstümü değişmezdim artık bilirdimli 2 dk geçmeden hene kusacak😀 bazen sıvı bazen katı peynir kesiği gibi