aylinp https://imgyukle.com/i/ywY4sp mutfakta var sadece 2-3 mm boyu ufacik. ben topladikca o bir yerden geliyor dolap tezgah her yerden cikiyor. ya da nereye sorabilirim kimler bilir bocekleri en iyi?
nurkpn aylinp eğer öyleyse bakla bocegi nohutlarinkzin fasulyelerinizin icerisine bakın aynı sorunu ben yaşamıştım en son nohutun içerisine dolustugunu gördüm
Elistos1 aylinp resim açılmadı ama bendede vardı her gece mutfak dolaplarına girdim araştırdım susam böcekleri olarak adı çıktı ve uzun zamandır kullanmadığımız susamdan gelmişler hemen bütün hepsini attım dolapların içini önce çamaşır suyu sonra sirkeli suyla temizledim sirke iyi geliyormuş onlara nane yağı da iyi geliyormuş internette öyle okumuştum temizlediğim dolapların kenarlarına damlattım çok şükür artık yoklar
aylinp nurkpn ay evet fasulyedeymis buldum tesekkur ederim 🥰 kirkladim mutfagi ama hala sagdan soldan cikiyor birkac tane ne gicik bir seymis ya
nurkpn aylinp bilirim onu bende yaşadım yakin zamanda artık evde bırakmıyorum fasulyeleri nohutları hemen haşlayıp dolaba yada direkt dolaba koyuyorum endişelenmeyin hemen kaybolurlar gördükleriniz oldurursunuz daha çıkmazlar zaten
Furkans_Mom_2018 Tavsiyem kurubaklagilleri ya haşlayıp buzluğa atın ya da haşlamadan buzdolabına…ben hep öyle yapıyorum bi sorun yaşamıyorum , çok korkarım böcekten ☺️