Kızlar selam. Bebeği Bronşit geçiren var mı içinizde nasıl iyileşti? Aralık ayında zatürre geçirdi bebeğim 12 gün hastanede kaldık. Daha sonra böyle arada bi nadir öksürüğü olurdu bazen hiç olmazdı her ay çocuk doktoruna da gidiyoruz aylık kontrollere. Cuma günü gittik hatta her gitmemizde özellikle ciğerlerini soruyorum doktora var mı hani hırıltı ses vs. yok temiz diyordu. Cumartesi akşam gece boyunca öksürmeye başladı bebeğim, dünde gün boyu aynıydı akşam özele götürdük doktor bu çocuk hiç iyi değil, hiç toplamamış iyileşmemiş falan dedi. Çocuk göğüse götürün kadıköyde özel kliniği olan bi doktor var dedi, ama hiç bi şekilde film falan çekmedi. Bu çocuk madem o derece kötü hemen bi film çekseydi. Orda aklıma gelmedi film istemek. İlaç yazdı geçmezse o kliniği olan doktora gidin dedi. Yani ısrarla ona gidin dedi, balgamlı öksürüğü reflüde yapar diyince bebek reflü zaten dedim hani 1.ayından beri. Bilmiyorum ne yapıcağımı azitro şurup verdi, reflü şurubu verdi bide. Balgamı atsa rahatlıycak ama 😔 Yakacık Çocuk Hastanesine götürelim diyorum ama var mı bildiğiniz bi doktor?