Ballikizim99 Kızlar ocean demir vitamini aldık daha önce başka kullanıyorduk buna geçtik soracağım şu eczacı 0,5 mg verebilirsiniz demiş çok değil mi bebeğim 8 aylık sizler damla hesabı mı veriyorsunuz fazla vermek istemem
alin12_ Ballikizim99 bizimkide ocean. Doktorum 3 damla ile başla dedi. 3 gün sonra 6 damlaya çıkart o şekilde devam et dedi. Demir ilaçları bebeklerde cok huzursuzluk yapıyormuş. Bizde yarn başlıcaz. Korkuyorum valla doktorum amacımız bebegi huzursuz yapmak degil dedi. Eger cok aglarsa bana haber ver ara veririz damlaya dedi. 4.5 aylık bebegim 6 kilo. Hasta oldugumuz için gec başladık bız.
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Ballikizim99 bende merak ediyorum bunu bestiron kullanıyorduk oceana geçeceğiz benimde bebeğim 8 ay 10 günlük kaç damla vermem gerek bilmiyorum
Ballikizim99 alin12_ huysuzluk yaptığını hiç duymamıştım bizde öyle bişy olmamıştı sizde de olmaz umarım
alin12_ Ballikizim99 ay inşallah olmaz. Hatta 4.ay atagı zannedip, demir ilacından oldugunu anlayanlar varmış 🤭
duyguloji3478 Demir ilacı kabızlığa sebep oluyor bu da huzursuzluk yapıyor yeni başlayanlar her zaman az damla ile yavaş yavaş arttırmalı kızlarım 🌸🩷
Mnli Ballikizim99 damla mı şurup mu aldığınız şurup ise bize de sabah akşam 5 ml dedi üstünden günde 1 2,5 yazıyor doktora mesaj attım yok size sabah akşam 5 kullanacaksınız dedi kızım 10 aylık olacak bu hafta demir eksikliği var ama benimkinde 2 ay böyle kullanacağız
Ballikizim99 Mnli küçük şişede kutunun içinde damlalık var içinden vitamin çekiliyor ben 0,5 veriyorum damla olarak hesaplamamıştım hiç