defne24- Kızlar hamileyken elenatal 2 kullanıyordum şimdi emziriyorum elenatal 3 kullandım 1 paket ama çok pahalı sizden kullanan var mı bide saçım acayip derecede dökülüyor onun için takviye oldu mu 3 numara
Mcora defne24- merhaba guzel anne , elenatal 1 ve 2 yi hamilelik dönemimde 3 u ise doğumdan sonra kullanmaya devam ettim bebeğim 11 buçuk aylık hala kullanıyorum, Bi ara 1 hafta kullanmamıştım saçlarım aşırı dökülmüştü tekrar kullanmaya devam ettim hala kullanıyorum ben memnun kaldım şuan aşırı derecede saçlarım çıkıyor etkisi var mı bilmiyorum ama ben memnunum
Elsnazan defne24- Hamilelikte o kdar ilaç kullanmıştım ki doğumdan sora kullanmadım ben bi sorun yaşamadım
Alerjikrinit defne24- ben doğumdan sonra hamilelikten kalanı bitirip bıraktım. Elenetal değildi adını unuttum. Beslenmeme dikkat ettim saç dökülmesinden çok çektim ve ne yaptıysam geçmedi tahlillerime de baktırdım sorun yoktu. Emzirmeyi bitirince geçti ancak
ylzmrl defne24- Bebeğim 4 aylık hala kullanıyorum, bebeğimin ilk kontrolünde doktoru hamilelikte kullandığım vitaminlere aynı şekilde devam etmemi , emzirdiğim için aynı anne karnındaki gibi vitaminleri benden karşıladığını, ihtiyacı olduğunu söylemişti.
aliaras_2022 defne24- ben kullandım 7 ay saç dökülmesi mutlaka oluyor siz ne yaparsanız yapın geçmiyor sonra kendiliğinden duruyor