melo5516
Emzirme danışmanı ile doğumumun ilk haftalarında görüşme yaptım çünkü göğsüm şişti sonra bebeğimi emziremez hale gelince ne yapacağımı şaşırdım işte biri diyonsoğan koy biri diyo sapma sütün azalır kesilir biri diyor lahana koy biri diyo elle sağ biri diyo şunu yap bunu yap aman yeter dedim bu işi bilen birinden danışmanlık aldım yulaf da aynı şekilde süt artıran bir besin bunu da ekleyşm bana dut yulaf incir ve bol suyu özellikle önerdi emzirme danışmanı sonrasında bir elktrikli pompa almamı ve bu şişme pldupunda özellikle bebeği emzirip sağmamı önerdi hem göğsün boşalacak mastit olmayacaksın hem sürekli meme uyarılınca 2. Bebek varmış gibi süt üretimine başlayacak memeler dedi bebek emmeden sağım yalmayın işin sırrı bu çünkü bu pompalar bebek kadar çekemiyor göğsü göğüs de talep edilen kadar süt üretiyor bebek emsin üstüne sağım yapın o zaman artıyor bunu bolca yaptıköa artıyor ben bu şekilde ilerledim mastit olmadan da yırttım çok şükür elimde normal el pompası vardı onuda çöpe attım zulümmüş çünkü elektrikli pompa büyük kolaylık