Karacaaaa Annaler bebeğim 7 buçuk aylık daha dönmek bile istemiyor dönmeye yelteniyor ama dönmüyor yüz üstü 2 dakika durmuyor hemen ağlıyor oturmasında sıkıntı yok tutup kaldırdığımda kalkıyor ama adım atmak istemiyor normal mi sizce
Ays21 Karacaaaa ay nolur takılmayın. Arkadaşımla kızım akranlar aralarında 2 gün var arkadaşımın kızı dönüp duruyor evin içini gezerken benm kızım sabit duruyodu yerde en sevmediği şeydi yüz üstü durmak emeklemeye çalışmıyodu bile. Neredeyse 1yaşına yakın emekledi 14 aylıktı yürüdü kızımda arkadaşımın kızıda. Herşey bianda oldu. Yani daha erken her çocuk bir değil
zynpdyg Karacaaaa Benim kızımda aynı şekilde sekiz buçuk aylık biraz kilolu da 10.500 kilosu ama ne dönme var ne emekleme hala yok bekliyorum ben de sizin gibi . Her bebeğin gelişimi farklı olduğu için artık takmıyorum canı ne zaman isterse belki de emeklemeden yürüyecek
nurKurt9856 7ay adım atmak için erken bence her bebegin gelişimi farklıdır yinede siz daha iyi tanırsınız bebeğinizi ,bir gariplik seziyorsaniz doktora götürün hiç olmazsa içiniz rahatlar
Karacaaaa nurKurt9856 evet öyle yapıcam ama hala dönmemesi anlıyamadım yaşayan var mı bu durumu merak ettim
2kiz Karacaaaa ben dönmesi için bacaklarını yavaşça sağa sola hareket ettiriyorum yatış pozisyonundayken sonra döndürüyordum yavaşça yüz üstü öyle şarkı soyleye söyleye oynatiyordum hoşuna gidiyordu öyle öğrendi dönmeyi şimdi 9 aylık oluyor emeklemeye başladı
Karacaaaa Ays21 aynen benim oğlanında öyle en sevmediği şey yüz üstü durması ama daha dönmeyince tabi bu tuhaflık mı var ki diye düşündüm hatta yarına randevu aldım doktordan tabi her çocuk bir değildir bakalım belki benim oğlanda aynı sizinki gibi geç yürür döner
Umay-gmz zynpdyg benim kızım 8,5 aylık olacak sönmek istemiyor, uyurken bile yan yagıyor poposunu bacağını sola döndürüp uyuyor ama döneyim yuvarlanayım emekleme isteği hiç yok, ne yaptınız acaba merak ettim , bnm kızımında kilosu iyi