zumrayns Merhabalar bebeğim 6 aylık olucak birşey sormak istiyorum. Yürüteç ne zmaan kullanmaya başlanıyor,başlayan varsa kaçıncı ayda koymaya başladınız kizlarr
beyzzsenturkk_ zumrayns 6. ayda başladım 7. ayın sonunda kaldırdım emeklemeye başlamıştı devam etseydim emeklemek istemeyecekti o yüzden kısa süreli ve azar azar bindirin ayaklarına da dikkat edin
selimhankerem zumrayns 7 buçuk hatta 8 de oturmaya başlayınca koyuyorum çok uzun süre bırakmadan koyuyorum seviyor.
zumrayns Aslan2103 Mrvsmt2502 evet biliyorum zararlarında o yüzden bilgi almak istedim zaten diğer anneler nasıl ilerliyor diye
majko Bebeğim 7 aylık hep ayakta durmak istiyor ama yürüteçte pek uzun durmuyor biz tutunca daha çok seviyor ve emeklemiyor oturmayı ve ayakta durmayı en çok seviyor emeklemeyecek mi acaba
zumrayns majko benim bebeğimde öyle hep ayakta durmak istiyor ee her dakkada tutumiyorum yürüteç geldi aklıma bakalım zamanla
Iremylcnkya07 zumrayns 7 aylıkken koydum ama günde 15-20 dk çok kullanmadım 2 ay falan 9 ay emekledi 11.5 ay yürüdü zaten
Iremylcnkya07 zumrayns yok görmedim de bizde yürüteç olduğundan kullanmıştım yoksa ilk adım arabası tercih ederdim yürüteç yerine
atam1938 zumrayns Önerdiğim ve kullandığım bu erkenden ayaklandırmayın bebeğinizin ayaklarına çok zararlı biz de 6 aylık olduk oyuncakları ile oynuyoruz gelişimine bağlı ileri tarihlerde kullanacağız inşallah🫠🫶🏻
elfgokce İsterseniz bi araştırın. Ben kullanmıyorum. Hatta dün muayenede doktor yürüteç yasak dedi. Ama onun yerine yürüme arkadaşı tercih edebilirsin. Bende onlardan alacağım