pembebiranne Merhaba sevgili anneler, ek gıdaya başlıyoruz inşallah🥰 Mama sandalyesi için sağlam ve fiyat performans ürünü olarak önerebileceğiniz hangileri? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏼
liplimonlusoda pembebiranne Genelde ikeanın antilop öneriyorlar Bende geçenlerde aldım elele 4 in 1 di galiba, bunu tercih etme sebebim yanında küçük ayaklarıda var pikniğe vs gittiğimizde sandalye niyetine kullanmak içindi 5 noktalı emniyeti olsun önünde tepsisi olsun ayakları kaymaz olsun yeterli bence gerisi gereksiz detay ve para bence 😌😊
zzggkksrnn pembebiranne elele babynin portatif mama sandalyesi. kendi sandalyenize kenerleriyle bağlıyorsunuz. bi yere giderken de götürebilirsiniz. sandalyeye bağlamazsanız da yerden az yükselten ayaklarıyla kullanabilirsiniz
Aslan2103 pembebiranne chicconuun mama sandalyesini kullaniyorum biraz hantal cok yer kapliyor ama guzel hic sorun yasamadim
pembebiranne suheyla92 Pturesmoma Busegr Iremylcnkya07 Aslan2103 zzggkksrnn liplimonlusoda Hepinize çok teşekkür ederim 😘🥰
Busegr pembebiranne bende ikea antilop kullanıyorum memnunum tek sıkıntım kızım sürekli içinden firar etmeye çalışıyor annemlerin evinede baby plus pizza almıştım ondan çıkmaya hiç yeltenmiyor bir sebep arıyorum neden olduğuna dair ama hala bulamadım 🤷🏼♀️
Pturesmoma pembebiranne ben elele ahşap ayaklı modeli aldım çok memnunum verona diye geçiyordu sanırım
suheyla92 pembebiranne pahali luks biseye gerek yok masasi genis olsun ve ayak koyma yeri olsun mutlaka bunlara dikkat edin gerisi ayni zaten
zzggkksrnn pembebiranne benim dediğim şu https://www.elelebaby.com/elele-livo-portatif-bebek-mama-sandalyesi-katlanabilir-yukselticili-gri