Ertugrul123 Kızlar 5 aylık bebegım var su son 15 gündür cok zor dalıyo oda en fazla 1 saat cıglık atarak ıcını ceke ceke ağlıyor hemen pış pıslıyorum emzıgını takıyorum sakınlesmıyor ne yapıcagımı şaşırdım 😔🤦🏻♀️
Zeyas2 Ertugrul123 Rukye süresi açık dursun yada bakara süresi başında sürekli işe yarıyor Allahın izniyle.. You tube den açabilirsiniz
2prensesannesii Ertugrul123 kurani kerime felak nas oku bebegin yuzune dogru kapat benim kizimda korkuyordu 3 defa yaptim allahin izni ile düzeldi
Akinveannesi Ertugrul123 canim o ay bebekler3hepsi oyle sanırım bende oyle post açmıştım 6 ayliga yakınız halen aynı umarım degisirler ama yapabileceğin birşey yok korkma
Ertugrul123 Zeyas2 Rukye actım bır ıkı gün basında uyuyodu ama yıne aynıya döndü artık aklıma türlü türlü şeyler gelıyor 😔
Zeyas2 Ertugrul123 benimde kızım 2 gündür öyle susmuyor emmek istemiyor 10 aylık diş çıkarcak galiba hiç yok daha sizinkide erken çıkara bilir o aylarda oluyo çünkü
Ertugrul123 Zeyas2 valla doktor diş jelı verdı artık ondandır belkı diye oda ıse yaramadı anlamadım ben valla 😔
Mom567 Ertugrul123 diş jeli kullanmayın iyi değilmiş tanıdığımızın hep dişlerini dökmüş çocuğun siz bilirsiniz yine de dişlik alın onun yerine su bazlı oluyor buzdolabına koyup soğuk olunca iyi geliyor