yirmiikikasim23 Kızlar biz 3 gün sonra 6 aylık oluyoruz 3 saatte 1 150 cc mama yiyor. siz 6 aylık olduğunda kaç cc mama veriyordunuz ? Bir de bebeğim mama da uyumaya alistigi için saatleri uzatmaktan çekiniyorum açıkçası
Unicorn67 yirmiikikasim23 aslında bu çocuktan çocuğa değişiyor bebeğim 9 aylık 120den yukarisini icemiyor kusuyor demekki fazla geliyor diye 120 veriyorum ben ama ben 2 saatte bir besliyorum
Unicorn67 yirmiikikasim23 mama mama diyor artık bende veriyorum hem ek gıda hem mama hem anne sütü alıştı artık 2 saatte acikiyor 😌
Papatya-eylul88 yirmiikikasim23 benim benegim 6 bucuk aylik ve 90 iciyor aylardir bu sekilde hatta bazen 60 içiyor.ama kilosu gayet iyi.yani içmiyor dogru duzgun nasil kilo aliyor anlamiyorum
Eylul301023 yirmiikikasim23 ek gıda ve mama ilk çorba veriyorum mesela öğlen uyandığında 3 te çorba içiyor 5 te de 210 luk mama içiyor
tazemom1 yirmiikikasim23 maşallah benim bebeğimde öyle kiloluydu mama veriyordum muayenede kızmıştı dr o yüzden sordum bi tık fazla bence mama miktarı ama yine de siz doktora danışın 🙂
yirmiikikasim23 tazemom1 gecen ay ayina gore kasik sayisi olur demisti 5 aysa 5 kasik gibi.. daha o konuda uyarilmadim ama ac cocuk napayim 😔
gizemarya35 yirmiikikasim23 120 cc içiyor hayla ama biz 1.5 ay erkn doğduk ama günde 3 öğün ek gıda veriyorum