kckprens Merhaba, amipli dizanteri için 4 gündür flag yl şurup kullanıyorduk şurup bugün döküntü yaptı ve kestik. Sorum şu ki başına gelen varmı? Bebeği amip olup ilaç alerji yapan ve bu mikroptan kurtulan varmı aranızda.
Sebusebu kckprens merhaba benim oglum 1 aylıkken olmustu. Cok kücük diye biz 1 hafta hastanede yattık. Antibiyotik tedavisi de gördük ek olarak maflor vermişti doktor. İlacı tam kullandık. Kurtulduk cok sükür . Ama iyileştikten yaklasık 2 hafta sonra yine mukuslu kakamız olmustu süt alerjisi diye düşünmüştük süt ürünlerni kesmiştik. Hastalıkla alakalı olmayabilir
kckprens Sebusebu merhaba biz alerji geçirdik yani besin alerjimiz vardı 9. Ayda geçti gitti çok şükür. şuan 2 yaşında alerji bu yaşta tekrar olmaz diyorlar. Flag yl kullanımı 4.gündü vücudu döktü bugün. Asıl merak ettiğim flag yl dişinda başka ilaç kullanan varmı onu merak ettim. Şuan ilâcı kestik normalde doktorumuz 7 gün demişti tedavi yarım kalmış oldu ya başka ilacı yoksa diye korkuyorum çok.
Sebusebu kckprens aa keske devam etseydiniz canım. Yani biz hastaneden 5. Gün cıktık sanırım kan tahliller temiz cıksa da doktor 7 günü tamamlayın dedi öyle yaptık. Baska ilaç verlmedi bize. Sadece ateş icin serum vs verildi bi de sıvı kaybı icin takviye. Ek olarak maflor… baska bişey maalesef yoktu. Bu arada dr bize tekrarlayabilceğini fakat bu kadar kısa sürede tekrarlanmayacagını söylemişti.
kckprens Sebusebu flag yl mi verildi sadece yani. Doktor son dozu verme dedi bugün 2 kez verdim ve döktü vücudu çok şiddetli olmasada yarın tahlil yapacak duruma göre tedavi uygulanacak yeniden teşekkür ederim bu arada🙏