Poyraztaha Kızlar menenjit aşısı yaptıran veya yaptırmayan varmı fiyatı oldukça yüksek Özel aşı olduğu için yaptırmalı mı yaptırmamalı mı bilemedim
Myagz Poyraztaha yaptırdım hepsini. heryerden menenjit vakaları olmaya başladı, çocuğumu riske atamam yüklendim kredi kartlarına yavrumdan kıymetli değil
spmommy Poyraztaha kesnlikle yaptırılmalı. Ciddi bir hastalık. Haftasonu ikinci dozu yaptırdık 404 liraydı
Zeyno111 Poyraztaha Yaptırılmalı özel aşı olsa da önemli bir aşı rota ve menenjit aksatılmamalı derim
Poyraztaha 1453 benimki 9 aylık doktorumuz mesaj attı bu ay aşısının olucağını 400 küsür biliyorum fiyatını ama tam bi fiyat bilmiyorum ve iki dozluk bi aşı diye biliyorum
Sazdir Kesinlikle yaptırın. Bizim özel sigortamız nerdeyse aşıların çoğunu ve muayene ücretini ödüyor. Belki sigorta yaptırmanız daha uyguna gelir araştırın
Rhk01 Sazdir şimdiden sonra yapılan sigorta karşılarmı acaba aşılara 2-3 bin dökücez zaten keşke sigorta olsa muayeneyide karşılar
Kbraorhnyrn Sazdir acaba hangi ozel sigortadan yaptırdınız ? özel parali asilari nasi sigorta karsiladi ?
spmommy Benanneoldum 7buçuk aylıkken bexero ilk dozu yaptırdık, 10buçuk aylıkken ikinci dozu oldu. Üçüncü dozunu 1 buçuk yaşında yaptırıcakmışız. Bide bir yaşından sonra nimerix var menenjt aşısının diğer çeşidi onu yaptırıcaz tek doz olarak
Rhk01 Kızım 6,5 aylık rotayı yaptırdık 3. Ve 5. Ayında bu menenjit heryerde başka ayda yapıldığı yazıyor hangi ayda yapılıyor tarihini kaçırmak istemiyorum kafam karıştı