Oglusum5357 Oğlum 4 aylik yaklaşık 20 gündür sabaha karsi 4 le 5 arasi uyaniyor ve sabaha kdar uyumuyor. Ne yaptiysam uyutamiyorum.uyku saatini 2 saat ileri cektim hic bi fark olmadi bunu nasil engellyebilirim🤦♀️🤦♀️😫
Mom567 Oglusum5357 gece uyandığında oda kapkaranlık olsun ve siz hiç konuşmayın öyle deneyin uykusu açılmadan tekrar uyutmaya çalışın emzirmeden sonra y da mama ile besliyorsanız
deletedmom763 Oglusum5357 yatakta kalsın cok ağlamadıkça müdahale etmeyin...geçici bi dönem bizde yaşamıştık
Ebruk42 Oglusum5357 benim kizim da 4 aylikken daha erken uyanirdi sabah uyurdu 5.ay 20.30 da uyur sabah 5 te kalkardi 6.aya girecegine yakin yine uyumamaya basladi 6 aylik oldu ayni bir sey fayda etmiyor kendi istedigi saatte uyuyor
hepimami Oglusum5357 çok yorgun uyutuyor olabilirsiniz. Aşırı yorgunluk erken güne başlamaya sebep oluyor. Uyku saatini geriye çekmeyi deneyin
Mom567 Oglusum5357 siz sakin olun vazgeçmeyin uyur bence ya da 4.ay bebekleri böyleymiş korkuyorum bende valla daha 3.buçuk aylığız bizde
Oglusum5357 Mom567 bn 20 gundur sakin ve istikrarli bi sekilde her uyandginda ayni rutini yapiyorum isigi hic açmıyorum karnini doyuruyorum ve uyumasi gerektigin sinyallerini veriyorum. Oglumda aksine uyumamak için inadina tepiniyor emzigi atiyor saga sola vuruyor tepiniyor 🤦♀️
Fatosveaselbebek Oglusum5357 benim ki daha uyumadı bile her gece ayni ama sizinki geçiyor 3 aylık olunca benimde öyleydi snr gecti snr 5 e 6 ya kadar uyumamaya başladı sabahta 11 de uyanıyor milletin çocuğu 8 de 9 da uyur benimki 5 de 🤣
Oglusum5357 deletedmom763 sdece agzina emziği veriyorum ve dogurmak icin kucagima alıyorum. Ağlamakta cok siddetli değil surekli kalkmaya calisiyor ve deli gbi tepiniyor🙄