sultano Bebeğim 33 günlük ve memeyi emmiyor ağzında tutamıyor bu yüzden sütümü sağıp biberonla veriyorum. Sütüm su gibi gözüküyor günde 3-4 litre su içiyorum Acaba bu yüzden olabilir mi yağlı süt dedikleri nasıl oluyor bebeğim bu şekilde doyuyor mudur?
TeomaninAnnesi sultano sütün yağlı olması icin kuvvetli beslen. Kuru kayisi incir pekmez tahin.tahin helvasi hatta.tavuk et
arasardaannesi sultano silikon uçla denedınız mı memeyı tutması ıcın.ztn anne sutunun yuzde seksenı fln suymus.ymklerınızı yıyın bol su ıcmeye devm edın 🌺
fluoksetin Protein ağırlıklı beslenin. İlk süt son süt şeklinde oluyor sanırım ilk olan bulanık bir su gibi görünüyor sağım uzadıkça süt kıvam alıyor. Çok bilgim yok ama benimki bu şekilde oluyor.
sultano fluoksetin 20 dk sağım 10 dk dinlenme 10 dk sağım 10 dk dinlenme şeklinde yapınca sütün çoğaldığını okumuştum. Bu yöntemle sağım yapıyorum ama sonrakilerde hala su gibi geliyor çok kıvamlı gelmiyor gözüme
sultano TeomaninAnnesi helva genelde çok tüketmeye çalışıyorum sütü çoğaltıyor diyorlar ama sütün kıvamı pek yağlı gelmiyor gözüme
sultano arasardaannesi ilk doğduğunda hastanedeki hemşire önermişti denedim ama silikon uçla da sanırım süt az geliyordu memede çabalayıp yorulup hemen uyuyordu ben de şırıngayla beslemeye çalıştım ama artık çok yorucu olmaya başlayınca biberon verdim :(
arasardaannesi sultano ılk doğdugunda sarılık var mıydı bıraz ondn uyuyodur belkı basta emıp yoruldugu ıcın degıldır belkı sılıkon ucuda bıraktırmkta zorlananlar var ama doysunlar yeter nasıl beslenırse farketmez 🌺