hamisanne73 Yeni doğan bebeğiniz (0-1aylık) doktorların dediği gibi 20 30 dakka emzirebiliyo musunuz benimki 10 dakikadan sonra uyuyo uyandırması çok zor oluyo gece uykularını nasıl ayarlıyorsunuz kaç saatte bir emziriyosunuz
svncgldgn hamisanne73 26 günlük olduk ilk zamanlar uyuyordu uyanmıyordu şimdi de alarm gibi 1.5 2 satten bir gece gündüz kendi ağlayıp uyanıyor bazen 10 dakika bazen 25 ama maksimum 20 25 dk emiyor benimki de memede uyuyakalıyor sonra gazını çıkartıp yatırıyoruz yine 1.5 2 saat uyuyor sonra tekara aynı döngü bu şekilde
onefinemom hamisanne73 bizimki de gece asla uyanmıyor, ben sağıp veriyorum :( uyandırıp içiriyorum hemen sağdığımı biberonla , öyle bir çözüm buldum
nurcan1304 hamisanne73 Benimde uyuyor çenesini elle dedi ellerini olmadı çıplak emzir dedi emzirme danışmanı hatta 1 saat dedi hiç mama verme dedi dediğini yaptım kilo kaybı oldu onu dinlemedim valla hem meme veriyorum hem mama doymuyor bebek kilo kaybetmesindense böyle devam ediyoruz 36 günlük oldu şimdi kilo alıp toparlasin istiyorum ona rağmen kilosu çok değil mamayi vermesem kilo kaybı olacak memede uyuyor çünkü sürekli veriyorum ama
melamu hamisanne73 benim bebeğim de 40 günlük 10 dk emdiği de oluyo 20 dk da 25 den fazla olmadı oda nadir