KaynanaYiyen Kızlar ya biri beni herşey dahil bi otele ışınlasın. Ama mümkünse çok güzel bir otel olsun. Ya da bekarlığıma ışınlasın gerisini ben hallederim. 🤢🤢🤢🥲
Deletedmom_9857 KaynanaYiyen bekarlığıma ışınlasın gerisini ben hallederim. 🤢🤢🤢🥲 Şunu yapan olursa beni de alın ya😇🤣🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir KaynanaYiyen Kızlar ya biri beni herşey dahil bi otele ışınlasın. Evime gelebilirsin kişi başı 10.000$ 😁😁😁 Ama sen yabancı değilsin en son 9.999$ 🫢😜
busenihicalakadaretmez KaynanaYiyen Aydın Güzelçamlı- otel faustina, herşey dahil konsept gidip çok beğenmiştik ama 2019du gittiğimizde, şimdi nasıl bilmiyorum bi bak istersen.
Bebislerhakkinda KaynanaYiyen valla evden uzak 1hafta geçirdim o kadar iyi geldi ki ,tatil felan degildi ama aşırı iyi geldi ev işi yemek düşünmeden, bebek bakımını paslaşarak halletigim…kendimi yenilenmiş hissettim adeta
KaynanaYiyen Bebislerhakkinda ne güzel ya. Yani çok yoruldum ya. Bi de İzmir bi an da 40 derece oldu resmen. 🤢🤢🤢🤢
busenihicalakadaretmez KaynanaYiyen amaa ben gitceniz sandım🙈🤪 dur seni teselli edeyim ama artık kimse öyle gidemiyo ki pek, bizde en son ondan sonra bide 2022de kışın bi termal otele gittik o, ondan sonra daha yok, inşallah olur ama sanmam🤪🥹
domatesguzeli KaynanaYiyen hdakaj ne dedikodu yapılır onlarla varya 😂😂 bi anda 10 senelik stresin gider teyze ortamları şehaneee 😬😝
Semaaa39 KaynanaYiyen Kızlar ya biri beni herşey dahil bi otele ışınlasın Liberty fabaya gel birlikte gideriz😂