ahmt 3 ay 8 günlük oğluma cici bebe verdim hiç doymuyodu emziriyorum mama kullanmadım Bi defa içti yeşil kustu vermedim daha şimdi cici bebe verdim şuan Bi sıkıntı yok sonrasınds olur mu....
deletedmom4842 ahmt 6. aya kadar anne sütü yoksa mama lütfen unutma bunu yazık günah 3 aylık bebeğe cici bebe verilir mi?
TZA ahmt canım bebeğe aldığın her şeyin üstünü önünü ardını oku bi hata olmuş ama cici bebe 6 aylık bebek için bile çok ağır keza inek sütü de öyle uygun fiyta mamalar var onlardan kullanabilirsin 6 aya kadar sütün yoksa mama. Sadece mama veriyorsan doktorun belkiw4. 5. Ayda başlatabilir ek gıdaya ama ne olursa olsun 1 yaştan önce cici bebe verme
Can ahmt offf herkes de doktor kesildi basıma sanki hepsi birden yürümüş üstüne kızın bilmiyordum verdim bor kez diyor başka vermez sanki sizler çok sağlıklı büyüdünüz allahım ya anneleriniz hep organik yetiştirdi sizi
ahmt [bilinmeyen] suyla yaptım zaten süt yasak olduğunu biliyorum arı mamads aldım ama daha kullanmadım
Muson00 ahmt anne sütün yetersizse mama alacak maddi güce sahip değilsen sağlık ocağındaki ebenize söyleyin doktor raparoyla mama başlasınlar cici bebe verme yazık yavruya
FilAyk ahmt 3 aylık bebeğe cici bebe mi 😱 için de %26 şeker var onun. 6. Ayına kadar anne sütü yada mama içmesi lazım. Yazık yavruya yapmayın lütfen
Muson00 ahmt o gazdandır canım emzirdikten sonra gazını çıkar mutlaka bide emin olamıyorsan sağ sütünü öyle ver
Summ Yani ne denir bilmiyorum cici bdbe verene kadar en azından bi çorba yapsanız ondan daha hayırlı olurdu çok küçük daha kovransın emsin gazı vardır kıvranıyor diye cici bebe vermek çok sacma verebileceğiniz en son şey
Ercanekininannesi Mama vermeyip cici bebe verdiniz daha mı iyi sanki? 3aylık cici bebe verdiyseniz 3aya kadar neler verdiniz acaba? Bu devirde bu imkanlar varken bu kadar cahilliğe hayret ediyorum
Kaderrr ahmt canım arı mamada çok katkı maddeli üstünde ayı da yazar zaten sen emzirmeye devam et sütüm yok diye de düşünme o emdikçe gelir sen yemene dikkat et bol bol su çorba iç gazı falan vardır bebişinde araştırmadan bişey verme
FilAyk ahmt olmaz canım. Sadece biberon maması içmesi gerekiyor. En azından 4. Ayı bitene kadar içir. Mama ve anne sütü bile kabız yapabiliyor onları yerse halini sen düşün
Fatosumum Eğer günde 5-6 kere çiş yapıyosa, ayda 500 gram alıyosa o bebek doyuyodur. Emerken kıvranmasının sebebide gazdır. Gaz olmasa bile happy kids indirecek ve kullanacak kadar teknoloji açısından bilgiliysen google a cici bebe 3 aylık bebeğe verilirmi ya da kaç aydan sonra verilir yazman yeterli cevabı alabilmen için. Bilmiyodum bi kaçış yöntemi değil üzgünüm. Allah sana bi can emanet etmiş en güzel şekilde büyütmen, doyurman, yetiştirmen gerekiyo. Arı mayanın da kaşık mamasını almışsan verme lütfen.
Pelrenc Keşke şey verseydiniz ya, Nutella, ekmek, cips, kola.. hem reklamlarda da çocuklar kahvaltıya Nutella ile başlıyor dimi normal yani. (!) Bu arada siz ne güzel anlatmışsınız bravo 👏🏻 Fatosumum
Mltmokty Pelrenc anca boş boş yadırgayın bilse verirmiydi ya o an çaresiz kalmış demekki vermiş o yazdıklarınızı siz veriyorsunuz heralde bebeğinize burda akıl vermeye kalkacağınıza biraz yardımcı olun