alparslan3737 Kızlar kaç derecenin üstü ateş sayılıyo ilk bebeğim bide koltuk altından ölçtüm alnından da temassız ile ölçtüm alnından 37 çikiyor koltuk altından 36.2 yardım edin
nnidua alparslan3737 farklı dereceler çıkıyorsa doğru ölçmüyor olabilirsiniz çünkü aynı çıkması gerekir bide yenidoğansa 37 yada 37.5 üstü ateş sayılır
dayes alparslan3737 yüksek ateşle acile gittiğimizde ya da asi sonrası ateşi çıktığında hep soruyorlar nereden hangi cihazla ölçtün diye, koltuk altındakine dikkat etmemi söylediler
alparslan3737 fisnereceli benimde öyle koltuk altından 36 çıktı koltuk altı ateş ölçerle ölçtüyseniz kaç çıktı acaba
fisnereceli dayes koltuk altı 38,5 çıkınca hemen hastaneye gittik kan aldılar çok şükür temiz çıktı bi sorun çıkmadı. Ev çok sıcaktı bugün sanırım ondan böyle oldu.
alparslan3737 Atesmomm evet alnından 37 çıkıyo temassız ile dijital termometreyle de koltuk altından 36 çıkıyo koltuk altından mı ölçmeliyiz alnından mı
alparslan3737 nnidua farklı ateş ölçerler ile ölçtüm ondan dolayı farklı olabilir alnından ölçtüğüm uzaktan ölçer koltuk altından ölçtüğüm dijital termometre