Miran_turkan90 Merhabalr benim 4 aylık bir bebeyim Var ve onu kucagima aldigim zaman oglum lafasini surekli sol tarafa eyiyor ismini cagirdigim zaman döüyor ama yine hep sol tarafa eyiyor kafasini sizxe duzelirmi yoksa doktora goturmelimiyim?
Gamzeli2206 Miran_turkan90 benim bebeğimde 3-4 aylıkken öyle yapıyordu doktora götürdüm gayet normal dedi koltuk altından tutup kaldırdı baktı anlamadım pek bişey ama öyle dedigötürün yinede içiniz rahat etsin
Miran_turkan90 Gamzeli2206 gercekdenmi cok tsk ederim icim rahatladi biraz zaten 28 ocakda aşımiz var yinede o zaman bir doktora gosderiyim
Ipek1605 Miran_turkan90 4. Ayda hAla tutamayabilen bebekler oluyormus ben duymustum. Bebegınızı yuz üstü yatırıyomusunuz boyun ve sırt kasları güclensin. Ayrıca yuz ustu yatırıp kollarından tuttugunuzda kalkmaya calısıyormu kalkarken kafası gerı mi dusuyor bunları kontrol edebilirsiniz kendiniz.
Miran_turkan90 Ipek1605 tam onuda yaparim allah razi olsun. Aslinda iki gundur boynunu sola eydiği icin sag tarafa yatiryorum bu gun bebeyim kaldirdiğimda boynu eymiyordu duz tutuyordu. Inşallah gecer
Miran_turkan90 Ipek1605 insallah canim birde bişey sormak isdiyorum benim bebeyim 4 aylik hep anne sutuyle beslendi şimdi komsum arada cicibebe ver dedi bende verdim Oglum her gun kaka yapardi simdi 3 gundur kaka yapmiyor acaba sorun olurmu?
Ipek1605 Miran_turkan90 keşke vermeseydiniz. İlk 6 ay sadece anne sütü anne sütü yoksa mama verin dıyor uzmanlar hem cicibebe suan sizin bebegınıze agır gelmıs olabilir sadece anne sütü alsa 3 gun normal ama cicibebe kabız yapmıstır bebeğinizi. Sıkıntısı yoksa müdahale etmeyin derim ama karın agrısı huysuzlugu varsa bi cay kasığı has zeytinyağı içirmeniz rahatlatır iyi gelmezse 7 güne kadae bekleyin dr nuza sorun. Ayrıca ek gıda icin acele etmeyin zaten baslangıcınız cici bebe olmasın 🙏🏻