karahann Bu sene tatil planlıyoruz kızım 11 aylık olucak o zaman allahın izniyle yanlız şeye takıldım bebişime ek gıda vermek istesem corbadır püredir nasıl vericem acaba 3 gün sizler nası yaptınız herşey dahil otelde
Elsnazan karahann Artık yediğiniz tüm yemeklerden yiyebilir baktınız patates var mesela yer çorba varsa aynı şekil bizimki 1 yaşında artık ayrı yapmıyorum alışmaları gerekiyor
Bebegim3535 karahann ultra herşey dahilde konakladık. Açık büfede tüm öğünlerde çocuk ve bebeklere uygun yiyecek bulunuyordu. Oteldeki yemek kalitesi Tabiyiki otelin kalitesiyle alakalı. İçiniz rahat etmeyecekse evde küçük kavanoz mamaları hazırlayıp yanınıza alabilirsiniz. Isıtmak gerekir ise mutlaka yardımcı olacaklardır.
Usnac1995 karahann 11 aylık bebek herşeyi yer ki. İlla ki çorba sebze et yemekleri oluyor, o kadar çeşit içinden sevdiği şeyler muhakkak olur ☺️
Yarim_Kilo_Kiyma karahann 11 aylık zaten herşeyi yiyordur. Kahvaltı yumurta peynir zeytin, kefir alın ekstradan. Sonrada çorba felan
AlpSol karahann 6 aylık bebek ile gittim , o zaman oğlum tam oturamıyordu kumsalın üzerine burnu ile düşmesinden başka zorlandığım hiç bir şey olmadı Sadece iyi bir otele gitmenizi tavsiye ederim, bazen otelde zehirlenmeler oluyormuş
atlasinannesi2 Çocuk dostu otele giderseniz bebekler için ayrı bi menüsü oluyor zaten rahat edersiniz ☺️
maygirl karahann hersey dahik otellern cogunde cocuklar ve bebekler icn ayri bufe oluyor gdeceginiz yeride arastirirsiniz..kndi yediklerinizdende vereblirsiniz
AlpSol karahann otelde bebekler için kavanoz püreler/ meyve sular/ süt/ yoğurt vb her şey vardı Ayrıca biz ne yiyorsak ondan da veriyorduk, yemek konusunda hiç sıkıntı çekmedik
AlpSol karahann şimdi eylülde 9 aylık bebeğim ile gideceğiz , 1 aylıktan itibaren bakıcısı da varmış 1 saat prova olarak vermeyi düşünüyorum
sezer2022 karahann kendi cevabını vermişsin zaten 🙈 çorba püre meyveli yoğurtlar.. her şey olduğu için biz çok rahat etmiştik
AlpSol karahann evet iyidi baya Otele göre değişir aslında Biz Nirvana cosmopolitan’a gitmiştik Eylülde de Nirvana’nın dolce vitasına gideceğiz İnşallah
sezer2022 karahann yok bende bi çanta ek gıda götürdüm ama hepsi kaldı 😁 en rahat ettiğimiz şey tatilde açık büfe oldu
Usnac1995 karahann Ya ben 10 aya kadar hep özel yaptım sonra bizimle yedi daha az tuzlu yapardım ama bizde 10 aylıkken il il gezdik oralarda mecbur verdim, tatillerde kaçamak yapılır bir şey olmaz 🥲
maygirl karahann bizm yediklerimiz kadarda degil 10.aydan sonra bana doktor sadece salcanin tuzu yeterli esktradan atma demisti kiz salcanin tuzu yetiyor gercekten..asiri tuzlu olmaz otel yemekleri zaten cnku herkes tuzu sewecek yada tuzlu yer die bsy yok herkese hitap etmeli..ama siz yinede bebek ve çocuk bufesi olan byeri tercih edin sonucta 1 yaşın altinda bebek.