Efy Merhaba herkese oğlum 2 yaşında bi kaç gündür geniz akıntısı ve öksürüğü vardı dün doktora gittik antibiyotik başladı ama bugün öksürüğü dahada arttı daha önce doktorumuz öksürüğü çok olursa ventolin verebilirsin demişti haftasonu olduğu için doktorada ulaşamadım ventolin ve antibiyotik bir arada kullanılır mı ?
yirmiikikasim23 Efy ventolini sulandirsan serum fizyolojikle olmazmi bize agir olmasin diye oyle yeptirdi doktor ama benim bebegim 4 aylikti o zaman
Eymencvk Efy ventolin bildğim kadarıyla nebulizatör içine koycaklsnız hava yani bronşları için ikşsi sıkıntı olmuyor
Mnli Efy ventolin antibiyotik ile kullanılıyor ama dra sormadan kullanmayın başta boş buhar verin derim ben güçlü bir ilaç sonuçta
Efy yirmiikikasim23 sulandırıp veriyorum ama işte antibiyotik kullanıyoruz beraber verilir mi diye endişe ettim
Nacafa Ventolin başlı başına ağır bir ilaçtır ben kullanırken vicdan yapa yapa veriyorum yani havası bile gözle temas etmesin diyor doktorlar etkisini düşünün. Doktora danışmadan asla kullanmazdım ben, kuru öksürük te olabilir
Eymencvk Nacafa ne gibi zararı var kullanılmadı gerekn durumlarda kullanmak zorundasınız kafanıza göre almıyorsnuz ona bakarsanız antibyotik her türlü zararlı kullanmıyormusunuz doktornuz verdiğinde cortair kullandım geçen gün ventolün gerekseydi onu kullanırdım herşeyin tonla zararı var herşeyi araştırırsak işimiz zor.
Nacafa Eymencvk doktor verdiğinde bende kullanıyorum. ventolin hemen bitecek bit şey değil, hastalık bittikten sonra da kalıyor ve bir çok kişi kafasına göre kullanıyor öksürük şurubu misali. Bu arada Kendi kafasına göre kullanılan her şeye karşıyım
Nkocak Efy ben kullandım klomor muydu adı neydi üstüne düzelmeyince zycea diyeydi yanlış hatırlamıyorsam devsm ettirdim
Keremlihayat Vertolin antibiyotik ile kullandık biz maalesef, şimdi zararları falan deyince siz üzüldüm, ama ciğerlerine inince mecbur kullandık
Noname21 Keremlihayat üzülme çocuklarda bu çok kullanılıyor 100 hastanın 90 ı çocuktur hava tedavilerinde
Noname21 Efy zaten antibiyotik öksürüğü artırır Atabilsin balgamı diye kuru öksürük de de hava verirler Çocuğunuzun valgamı yoksa kullanabilirsiniz ama antibiyotik 2. Günün sonunda etki edecektir
atesarp Efy biz ventolin cortairi serum fizyolojikle inceltip kullandik 1 ay boyunca ve antibiyotik kullandik 2 ayri o da 15 gun falan sürmüstü ve bebegim 2 aylikti bi sıkıntı yaşamadik