fashiongirll5353 Merhaba herkese. Elimde hiç açılmamış prima premium care 5 beden bebek bezi bulunmakta. 36 lı toplam 72 adet bez var. İlgilenen olursa satmak istiyorum. Küçük geldiği için açılmadı. Herkese iyi günler.
fashiongirll5353 delirmeceler teşekkür ederim. 600₺ düşünüyorum iki paket için. İsteyen olursa fotoğraf mevcut.
delirmeceler fashiongirll5353 hayırlı satışlarınız olsun ben aldığım yerin adet fiyatına bir bakayım olmazsa değerlendiricem
fashiongirll5353 delirmeceler 2. El satıs uygulaması hesabım var ordan alabilir misiniz gardrps uygulaması
fashiongirll5353 delirmeceler gardrops hesabıma yükledim almayı düşünüyorsanız. Kullanıcı adım buradaki ile aynı. fashiongirll5353
delirmeceler fashiongirll5353 siz yazmayınca bende evdeki stok baktım şuan hala 2 aylık daha stoğum varmış yoksa alıcaktım havalar ısınıncada ikizlerime tuvalet eğitimine başlıyacağım kusura bakmayın:((
delirmeceler fashiongirll5353 vallahi özür dilerim artık ikizlerden ne nerde bazen farkına varamıyorum kolaymıdır bilmiyorum ama gireceğiz bir hengameye nasıl çıkıcaz bilmiyorum hakkınızı helal edin