Orenda_ Tatil planları rezervasyonları yapıldı mı kızlar nereye gidiyorsunuz anlatın Bana sormayın hiiçç en fazla Aquapark a gideriz😄
mylittlebabbym Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz. Ege taraflari bize çok uzak 1.5 yaşında cocukla 8-9 saat yol asla çekemem.😂
Orenda_ tubiiik_ 😁 Köyden güzel tatil mi olur bende köydeyim yaylaya giderim bahçeye giderim mantar toplamaya giderim al sana tatil😁😅
Maka_Paka Orenda_ Memlekete önce, ordan abimlerle plan yapıp beraber tatil yapacağız bir hafta falan,yeri henüz belli degil ☺️
dayes Orenda_ haftaya Alanyaya gideceğiz inşaallah, yaz boyu da yazlığa uğrar geliriz ama eşim çok yoğun çalışıyor günü birlik olur hep muhtemelen
ozummm 6 7 aylik bebekle tatil nasıl oluyor ben asla cesaret edemiyorum güneşten korumak icin günün yarısını otel odasında gecireceksem o tatil olmaz
Orenda_ ozummm Benim çocuklarla gidilmiyor valla bir yere bir pazara gidiyorum orada bile ağzıma ******😄
Ebrarkolcetin Orenda_ aşağıda ve yukarda olmak üzere 2 adet göl var bu ekonomide biz anca orda çimeriz gibime geliyor😂
kahvepres Orenda_ henüz yapılmadı bu tayin cilesi yüzünden yerleşince yeni yerimeze o zaman rota oluştrcz😊