beyzaparla0 Kızlaarrrn 47 günlük bebeğim var göğsümde 4 dakka anca duruyor emiyor bazen diğer göğsümü hiç almıyor uyuyor doyuyor mu anlamıyorum mamayı da kabul etmiyor ben doymuyor sanıyorum bu düşünce beni mahvediyor
reyreylo beyzaparla0 doyup doymadığını anlarsınız aslında sütünüz çoksa ve hızlı bir şekilde geliyorsa bebek 4 dakikada midesini dolduruyor olabilir. Benim kızım da hiç 10 dakikadan uzun emmez sütüm hızlı aktığı için 10 dakikada doyar mesela şuan 4 aylık kilosu gelişimi gayet iyi. Aç bebek huzursuz olur ağlar anlarsınız yani. Doktorunuza sordunuz mu hiç?
Eymenbusra beyzaparla0 cisli bez sayısına bakın doktor bana o ayda bezdeki sarı çizgi en az 5 kez maviye dönecek dedi öyleyse doyuyordur dedi. Yakınınızda sağlık ocağı varsa orda da kilosuna bakabilirsiniz
beyzaparla0 reyreylo doktoruma sormadım kontrole gittiğimizde sorcam işim çok huzursuz oluyor ya anlam veremiyorum gerçekten sütümde var
reyreylo beyzaparla0 sütünüz varsa ve kilo alımı iyiyse doyuyordur bence endişelenmeyin durduk yere mamaya da alıştırmayın hiç bence