kdrgktg01 Aya girdiğimizden beri çok uykusu gelmesine rağmen uyumakta zorlanıyor ağlıyor son raddeye gelince anca uyuyor , aynı problemi yaşayan yada geçiren varmı ne yapmam lazım
Mervesedef kdrgktg01 3.5 aylıkken bir başladı şuan 4.5 aylığız hala uyumalarında sıkıntı var. Yani bende çözüm bulamadım sadece sinirlenmemeye çalışıyorum 😂😂😂
me_o531 kdrgktg01 hoşgeldin 4.ay atağı 😁 valla bacım uyku gerilemesi meme reddi huzursuzluk ne varsa gelmişti o ay bize çok zor yolcu ettik epey uzun sürdü ama maalesef uyku konusunda hala tam bir düzelme olmadı
eleftwins kdrgktg01 benim kızım da öyle şuan gündüz uykusu hiç yok sabah 6 da bi kalkıyor bir daha akşam 9 a kadar uyumuyor sürekli benimle oyna ya da gezdir diye ağlıyor huzursuz çokça
KuzeyinAnnesi03 kdrgktg01 geçiyor 3 ay sonunda başladı 1 hafta sürdü malesef zor ama geçti çok zorlanınca kollarını sarsacak şekilde kundak yapıp yan yatırıyorum sırtına da yastıkla destekliyorum uyuyrodu sarılıp koynumda da uyutuyordum uzun süre bu şekilde uyuyor 🥰 ama geçiyor korkmayın.
kdrgktg01 Mervesedef sinirlenmemek elde değil 🥲 normalde emerek uyuyabiliyordu ama Şuan emerken de sıkıntı çekiyor 4. Ay bahsedildiği kadar kötüymüş Allah yardımcımız olsun.
kdrgktg01 me_o531 🥲🥲diğer tüm ataklardan daha betermiş bu 4. Ay atağı. Şuan kaç aylık oldu ben 4. Ay bitince geçer diye umuyordum 🥲 acaba ben gazı var diye ememiyor sanıyorum meme reddi mi yaşıyoruz. Ama emmek isteyip ememiyor gibi davranıyor.
humaergn Aynı benimde 5. Aydayız gece uykusu kötüleşti. Düzelmiyor her bebek bir değil. Akşam 7,8 gibi gece uykusuna geçiyor gündüz 2,3 saatte bir uyutuyorum düzen oturdu ama gece sık uyanıyor dalamıyor. :( krize girince battaniye de bile salladık araba da gezdirdik. Her şey onlar için küçücükler elimizden geleni yapmak gerek. Uyku sorunu yaşıyorlar. Ama huzursuzluğu geçti gülmeler tatlı sesler çıkarmalar etrafı keşfetmeler yeni yeni özellikleri ortaya çıkıyor. Öyle güzel ki. Moralinizi yüksek tutun her bebek farklı belki sizinki daha kısa sürer.
Keremlihayat Dün gece saat 1′e kadar zor uyuyabildi, üç defa battaniyede sakladık yatağa bırakıyoruz tekrar uyanıyor ağlayarak, sonra hop tekrar battaniye 🫤 inşallah alismaz böyle uyumaya, bir de ayakta sallayınca da çok ağlıyor ne olacağız böyle bilmiyorum.
humaergn Keremlihayat Benimki de ayakta sallayınca çok ağlıyor battaniye ye koyduğum an susuyor anlıyor ağlamıyor. 5 ay 3 günlüğüz azaldı ama ağlamaları. Battaniye de sakinleştirip tekrar ayağıma alıp uyuyorum krize girince
kdrgktg01 Keremlihayat 🥺🥺ayy oda çok zormuş , bide yorgunluk uykusuzluk çaresizlik hepsi bir araya gelince insanın sabrı da kalmıyor. Annelik çok zor ama bir o kadar da güzel bir duygu biz kadınlar olarak ne kadar güçlü varlıklarız gerçekten şu çektiklerimize erkekler kesinlikle dayanamaz bence.
ekimkizi_ Hoşgeldin atak kardeş😀 uykuya direnme benim bebeğimde de başladı gece güzel dalip uyurdu şimdi de uykusu var ama resmen direniyo battaniyeyi tekmeleyip ağlıyo yada etrafi inceliyo
Keremlihayat ekimkizi_ evet etrafı inceleme de çok var, uzun uzun avizeyi duvarlari tavani seyrediyor çok ilginç bişey bu ifadesiyle 😍
kdrgktg01 ekimkizi_ tamamen aynısını yaşıyoruz gözlerini ovalayıp duruyor uykusu olduğunu belli ediyor ama beşiğe koyup sallayınca ağlıyor battaniyeyi yüzüne çekiyor uyumamak için direniyor,
me_o531 kdrgktg01 6 ya girdi canım ama meme reddi de tam olarak geçmedi bizde hala ayakta gezerek zor emiyo atak zamanı bizde o kadar kötüydü ki ben memeyi tamamem bırakmasından korkmuştum
kdrgktg01 KuzeyinAnnesi03 🥲benimki kundakta ilk doğduğu zaman bile durmadı Şuan hiç durmaz , ama yine de deneyeceğim inşallah bize de çözüm olur 🥹💖
lazzz61 kdrgktg01 şuan aynı durumu yaşıyorum misafirliğe bilr gitmeye çekiniyorum çok bağırıyor çünkü uykusu gelince uyuyamıyor beni tırmalıyor 🙁
kdrgktg01 lazzz61 🥲bende aynı şekilde eğer bir yere gideceksem öncesinde kesinlikle uyutup o uyandıktan sonra gidiyorum , bide arabada uyuyor çok zor durumda kalınca son çare araba oluyor 🥲
kdrgktg01 me_o531 meme reddi tam olarak nasıl , memeye gelince ağlıyor mu hiç mi emmek istemiyor, çünkü benimki biraz emip sonra ağlamaya başlıyor . Sütüm azalmaya başladı bu yüzden
me_o531 kdrgktg01 memeyi tutmak istemiyo canım tutsada ağlıyo hem emmek istiyo hemde emerken kriz çıkıyo
me_o531 kdrgktg01 evet sütün azalabilir kuru dut çayı içebilirsin artar sütün bide şey biraz süt ssğ biberonla ver mesela 30 cc onu bitiriyoken direk kendi göğsünü ver emmeye devam edecektir