Meriskus Bir-prens-annesiii aiyyu şenliklere bayılırımmmmmmm harika stres atılmalık tammm iyi eğlenceler 🥰🥰🌺🌺🌺
Meriskus findikfarem sen gene iyi 5 te uyandım canısı ben ya KIZIM UYudu ama uyumuyorum gsrip bi haldeyim uzanmısım koltugaaa😀
Meriskus findikfarem uyusam tam en güzel yerde kızım uyancak en iyisi uyumamak😀 Dün saçlarımı boyattım gidimde makyaj yapayım😀
Maka_Paka Meriskus Kız bu ne enerji sabah sabah😁 Eşim uyuyor,bebem uyumak üzere. Bende uyuyacağım. Bugün evdeyiz. Eşim sınav sorusu hazırlayacak
biroglanannesii1 Meriskus Genel de pazar mangal günümüz biraz gezeriz alışveriş yapıp evde mangalımızı yakar akşamına güzel bir film izleriz miss
Sevval2301 Meriskus bende uyandım çay koydum simit poğaça alıp mesire alanına gideceğiz bugün kayinbabamlarin misafiriyiz orada mangala. Eşim erken gidip ailecek kahvaltı yapalım dedi bakalım nasip:) inşaallah hasta olmayız son gidisimizde olmuştuk cunku
maygirl Meriskus 6 da uyandk herzamanki gbi:)8 gni kahvalti ilk uyku uyanimca ogle yemegi hoopp kuaför mini bi alisweris eksikler..arkadsimla kucuk bi date..kahveleniriz..sonra yine ew yemeti çaydı vs kapanış🤣
Yazmelegi_ Dedektifgadget çok geçmiş olsun rabbim şifa versin 🥺🥺 çok zor biz dayanamıyoruz onlar napsin
Meriskus findikfarem beniöd rypl bacım günşere yaydım günlerdir temizlik yapıyorum nanpim yapmayınca bok götürüyor evi
ilkanneligim1107 Meriskus Allah muhabbetinizi artırsın canım eşimi asla uyandiramam kalkmaz yani ki çocuğu tek haftasonu görüyor uykusunu almasi lazım benim koca bebeğin 😂 Bugün maç var kizlar nasıl çıkarıyorsunuz kocaları dışarı bana da diyin hele 😬