Benim bebeğim doğduğu ilk günlerde kırkı çıkana kadar yaklaşık emzirip yatırıyordum kendi kendine uyuyordu sonrasında 4 aylık olana kadar beşiğini azcık sallamak yetiyordu. 4.ayda uyku gerilemesi ataklar ve boğmaca hastalığı derken ayağa mecbur alıştırdım sürekli tıkanıyordu nefessiz kalıyordu acil müdahale için hemen kaldırmam gerekiyordu 6.aya kadar ayakta sallama devam etti. Ama artık direnmeler başlamıştı yastığa kafasını koyduğu an uyuyacağını anlıyordu kendini öksürtene kadar ağlıyordu, sabahlara kadar aynı sizin gibi sallıyordum ne bacak ne ayak ne de popo kalıyordu. Sırtım yatak görmüyordu çok aşırı yorucuydu. Sonra bir gün İllallah geldim dedim ne olursa olsun yatıcam yanına şarkı söylerim ninni söylerim hikaye anlatırım kitap okurum emziririm uyur öyle. Dediğim gibi de oldu başta uzun sürdü başını okşadım ettim şimdilerde uzanıyorum yanına emziriyorum memesini emerken uykuya dalıyor bende işim varsa kalkıyorum yanından işim yoksa onla uyuyorum. Kucaktan veya yastıktan indirdiğimde anlıyordu böyle temas yok olduğu yerden hareket yok çözümü böyle buldum