smyya1 Kızlar biraz saçma gelebilir ama kiralık sahibinden Çanakkale gelibolunda ev arıyoruz tayinimiz oraya çıktı sahibinden uygulamasından baktıklarımız ya bize uygun değil ya da hep emlak ofisi tanıdığınız varsa bize yardımcı olursanız çok sevinirim
smyya1 ikizannesi278 Mersin’den canım eşyalarımız erken geleceği için haziran sonuna ev bulamamız gerekiyor biz ağustosta gelecez
ikizannesi278 smyya1 Gelibolu da oturuyorum ama emlakçı tanıdığım yok ev yeni evler var eski tip evler var ama kiraları 12 15 bin arası civarı
smyya1 ikizannesi278 ev fiyatları normal ama emlakçı dan olunca 15 çarpı 3 yapmamız gerekiyor o yüzden sahibinden arıyorum
ikizannesi278 smyya1 Gelibolu bayanların dayanışma sayfası var Facebook’ta oraya üye olup ev için yazabilirsiniz size yardımcı olurlar
ikizannesi278 smyya1 Rica ederim bugün bir bayan yazmış onlarında buraya çıkmış ordan aklıma siz geldiniz :) inşallah bulursunuz
smyya1 sibelllllllll 15 den aşağı yok galiba 15 bin olanlar bile sıkıntılı evler de napacaz bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
sibelllllllll smyya1 maalesef canım burda asker çok olduğu için birde turistik olması kiraları bu konuma getirdi 1+1bile 10binden başlıyor Allah kolaylık versin en iyisi lojman