kaangokce Kızım 3 ay 25 günlük bugün emziremedim bir türlü kendini geriye atıp durdu bildiğin beni itiyor kurtulmaya çabalıyor. Gün içinde sağıp verdim ki kilo alımı azdı bu ay. Öyle aman aman emen bir bebek olmadı hiç mama artı süt gidiyorduk h öten biberona geçtik sanırım . Ne yapabilirim oneriniz var mı acaba . Karanlık Los odada emzireyim dedim uykulu iken bile kendini attırıyor geriye 🥺
aysegul_my kaangokce mamaya alişan bebek sonu uykuluyken bile almiyosa zannetmiyorum almaz iki bebemde öyle oldu erkenden biraktilar 3 aylıkken
fluoksetin kaangokce ne yaptıysam emmedi. Uzanarak denedim olmadı, yürüyerek denedim olmadı, şarkılar söyledim olmadı, karanlıkta denedim olmadı, ekran bile açıp denedim yine olmadı. Olmayınca olmuyor ben kendimi çok yıprattım siz yıpratmayın.
happymirac kaangokce o aylarda meme reddi çok yaşanıyor benim başımada geldi 1 ay sürdü idarar yolu enfeksiyonu çok oluyormuş bu aylsrda devam ederse doktoruyla görüşün öyle oğlum şimdi 19 aylık nasıl kesecem diye düşünüyorum memeden
kaangokce aysegul_my ilk hafta ayrı kaldık yoğun bakımda çoğunlukla biberonla beslediler alıştı gitti öyle zor bela emiyordu o da gitti bugün
selinhoca35 Bazı bebekler yürüyerek emmeyi sevebiliyorlar bir deneyin belki işe yarar. Emzik kolyesi kullananlar da oluyor. Hatta duşta emzirin de diyorlar ama onu dememedim tabi.
Bebikoluhayatim Biberonun ucu anne memesi ucuna yakın olması gerekiyor ilk 15 gün bebeğimi emzirdim benim kullandığım wee baby di o kadar yumuşak degildi sonrasında farkettim ki daha yumuşak biberonlar var Lansinoh ve Philips avent çok başarılı maalesef memeyi bıraktı, Philips’in biberonunda devam ediyoruz