Dilaramomy Kızlar kızım 15 aylık anne baba dede hala gel ver al vs gibi kelimeler kullanıyor köpek kedı sesi vs ama ne zaman konusuyor acaba bebekleriniz ne zaman konustu cümle kurdu ? Bilgilendirirmiisiniz
gencmom_ Dilaramomy cümle kurması 2 yaş demişti doktor şuan iki yaşa 4 ay var abi gitti miyav gel gibi cümleler kurmaya yeni yeni başladı Anne kelimesi yok ama
Berilsmom13 Dilaramomy 18 aylıkken basit ikili cümleler başlamıştı 2 yaşta genelde cümleler beklenir. Şuan 30 aylık maşallahı var. Anne bu ne Buda ne bu neden şu neden hiç susmuyor
ikicocukcokcocuk Dilaramomy 2yaş 2 aylıktı bir açıldı pir açıldı maşallah şuan oglum 1.5 yaşında ama kelimelerin baş harflerini söylüyor aynı ablası gibi otu(otur) pe(peçete) gibç gibi
Dilaramomy gencmom_ anne diyor benımkı zorla 😝😝😝 bende aynı durummm bakalım ne zaman konusacaklarrr yürümeleri bitti şimdi konusmaları basladı😝😝
AnnaKurt Ne zaman konuştuğunu net hatırlamıyorum ama inan 4 yaşta hiç susmuyor hiç…. Gerçekten hiç. Demin çişe kaldırdım uyku sersemi pipimi de sil diyor. 😏
gencmom_ Dilaramomy ah keşke benim kızımda dese bana abla dediği için yaşım 25 insanlar ablası sanıyor 😀
Sebusebu Dilaramomy 18 aylıkken bu tarz kelimeleri vardı ama ağzı cok doluydu cogu seyi anlamıyordum farklı bir dil gibi konusuyordu. Tam 2 yasında konusmaya basladı. Suan 27 aylık bir olayı detaylarına kadar baştan sona anlatabiliyor
havvamete Dilaramomy benim bebiş küçük baya 10 aylık ama abimin kızı 18 aydan sonra birden dillenmişti. Ne söylersek tekrar etmeye başlamıştı sonra kendi kendine anne gel baba gel. Su ver falan diyor. Benim oğlumu yani kardeşini çok seviyor canım mete diyip sarılıyor dalan 🥰🥰 22 aylık şu an