BuseveMinigi 1 haftaya yakındır diş sancısı çekiyor. Gördüğüm kadarıyla 3 tane birden geliyor. Hafif ateşli kafası çok sıcak vücudu soğuk ve sürekli ishal. Kan verdik enfeksiyonel bir durum yok ama korkuyorum diş ishali bu kadar sürüyor mu ya?
BuseveMinigi gencmom_ gerçekten mi😟 of çok üzülüyorum her altını açtığımda toparlamıştır inşallah diyorum. Dişten önce hafif bi boğaz enfeksiyonu geçirdi klamoks yazdı doktor ondan sonra hep ishal. Doktor ilaca bağlı dedi ama ilaçta kullanmıyoruz şu an hala devam ediyor 😫
ikiekmekaldimevegidiyorum Probiyotik kullanın doktorunuza danışarak daha kolay toparlar, geçmiş olsun💐
BuseveMinigi ikiekmekaldimevegidiyorum verdi doktorumuz reflor kullanıyoruz ama ona rağmen bi gelişme yok. Teşekkür ederiz 💕
ikiekmekaldimevegidiyorum BuseveMinigi Rica ederim🥰 valla reflor ve maflor içerik aynı mı bilmiyorum ama bizde ilk reflor kullandık çok bir şey olmadı sonra ben maflora geçtim o baya iyi geldi içeriği aynı ise bir şey diyemem ama maflor şase de deneyebilirsiniz
ikiekmekaldimevegidiyorum BuseveMinigi antibiyotikler bebeklerde bağırsak florasını bozduğu için ilaç kullanmayı bıraksanız da floranın toparlanması uzun sürüyor
AyBuBen BuseveMinigi ilacın etkisi 1 haftadan sonra ancak geçmeye başlar ama ilaçla diş birleştiği için daha da artmış olabilir ishali, evet malesef ki gerçekten o kadar uzun sürüyor ishalleri ;( diş patlayınca pat diye bıcak gibi kesılıyor resmen
AyBuBen ikiekmekaldimevegidiyorum BuseveMinigi çok doğru, bağırsak florası için bu arada, ilaç dışında kefir içirmenizi şiddetle öneririm
gencmom_ BuseveMinigi biz her gün hastanedeydik en son özele getirdim Doktor diş dedi aşıyı olsa dai işe yaramaz demişti 3 buçuk aylık vardı, yoktu o derece de