ElifyEren Emin olmamakla birlikte kızımın gece nöbeti geçrdiğini düşünüyorm iki gndr oluyo cok endişelnyrm bilen yasayan varmı doktora götürecegimm
Busraoxuz ElifyEren bızede ebemız olabılır dedı , benım kız 4.5 aylık. Hava atarak sevmeler , hırpalayarak sevmeler de gece korkmasına neden oluyormus. Bırde gaz sıkıstırıyor da olabılırmıs. Ayın 23 nde bende soracagım bakalım uc dorr gundur yok ama
Busraoxuz Defnecikkk uykusundan aglayarak uyanıyor. Gozlerı kapalı ve sakınlesmesı de zor oluyor. Bırseyden asırı korkarız ya onun gbı
Ertugrul25 Biz 5 aylığız canım 4.aylıkken bizede oldu başlarda çok korktum şuan yeni yeni geçti gibi doktora gitmedim atak diye düşünüyorum ben
ElifyEren Bi anda ağlayarak uyanıyor anne ko (yani korkuyorm)die ağlıyor bebi bebi dio boş boş bakıyo gözbebekleri büyüyo kalbi hzlı atıyo titriyo üç dk falan sürüyo
Tugcetpkts Dört buçuk aylık kızım var o da hep gözleri kapalı çığlık çığlığa ağlıyor sankı agrısı varmış gibi ilk defa duyuyorum gece terorunu atak dıye düşünüyordum
Mukaddes34 ElifyEren gece terörü olmaya bilir bir yeri ağlıyor yada gaz diye düşün ama benim oğlum da öyle oldu eşimle alışverişten dönerken bi motorcu yanımızda motordan öyle bi ses çıkarttı ki çocuk çok korktu saatlerce ağladı hıçkıra hıçkıra bir kaç gün senin dediğin gibi oldu uyurken yalnız bırakma uyurken arada okşa öp uyandırmadan Yanında olduğunu hissetsin rahat uyur ben öyle yol buldum
Mukaddes34 ElifyEren birde film yada çizgi filmden etkilenmiş olabilir yada etrafındaki bi insandan da korkmuş olabilir mesela gözlüklü şapkalı sakallı insanlardan genelde çocuklar korkar
bbbsraaa Gece teroru de hekimoglu dizisinden sonra moda oldu.. 😛 Gece aniden aglamalar gazdan olur.. bizm bebiste de oluyordu.. biraz masaj yapnca pıt pıt.. rahatliyordu. Endiseye gerek yok
ElifyEren bbbsraaa uyanıyp tek bi noktoya sabit bakıp anne korkuyorm anne bebi bebi baska bişe demiyor titriyo kalbi çarpıyo hızlı hzlı. 2bucuk aylıkda bi oglum var acaba ondan mı etkileniyor pskolojik olark ya valla cok zor bi durum gerçkten
ElifyEren Yalnz benm kızım 3 yasına girecek gazlık bi durum yok. Yada bişeyden mi korktu böle oldu anlayamadm dün değil evelsi gün bikaç kez oldu bide bugece az önce cok üzücü bi durum
ElifyEren Mukaddes34 beraber uyuyorz zaten sürekli yanındaym bzdede üç gn önce elktrk kesldi korktu ağladı blmyrm ki sebebi ne anlayamıyorm gerçkten inş en kısa zamanda geçer 😔
Sinem26 ElifyEren 3yasında kızım da aynısını yapıyor bazı geceler cızgı fılmlerın etkısınde kalıyor sanırım. Kızımda yapma yapma dıye bagırıyo