NaimeYilmaz Merhaba 👋 4 aylık oğlum doğduğundan beri 6-8 arası uyur.. toplasanız 3-5 kere 8-8.3da uyanmıstır arada bir 7-7.30da ama cogunlukla 4-5-6 civarı gece uykusunu bitiriyor 🤦🏼♀️ Buna çözüm bulan var mı?
CidemNisa NaimeYilmaz bende şurda bekliyeyim 4te uyanıyor sürekli ayakta sallayarak uyutmaya çalışıyorum
Mucizemveben NaimeYilmaz yani buna ne gibi Bi çözüm bekliyorsunuz ki bebek bu sonucta benimki de her sabah 7 8 gibi başlıyor en geç 8 tabi gece uyandıklarını saymıyorum 🤦♀️😀😀
NaimeYilmaz CidemNisa Ben de kendi rutinimi yapıyorum ama yok 😞 Bi yerde okumustum gunduz az veya fazla uyursa cok erken kalkarmıs ama doğdugundan beri böyle 🤷♀️
NaimeYilmaz Mucizemveben 4-6 ay arası bebeklerin gece 10 saat ve altında uyuması sağlıklı değil. 8de uyudugunda 4te kalktıgı zaman elbette sorun oluyor benim için. Çözümü bulanlardan çözüm istiyorum zaten 🌸
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Onu ben de denedım bir gun 9.30da yatırdık 4te kalktı uykusuz bıraktım cocugumu .. Bi kere 8.30da denedım yıne aynı.. Napcaz bılmıyorum uyku gerılemesı olsa en azından 8-9 a kadar uyusak 😊
Deletedmom26 NaimeYilmaz benim öyle oldu 😃 önce 4 te uyanıyordu sonra 6 ya cıktı şimdi 9 bazen 10 😃 2 ay 15 günlük
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Onu yapmak ıstemıyorum .. Gece beslenemsı alışkanlık halıne getırmesın acıktıgında kalksın ilerde bıraktırması rahat olur dıye dusundum 🤷♀️ Birde bu yontem her zaman işe yaramıyormus galıba
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Ah keşkeee ben 1 ay gece besledım sonra bıraktım 5saat en fazla ıstemıyordu artk gece 2 kere 5-6 saat normal dedı benım doktorum da.. Çok özeniyorum cocuguyla 10-11e kadar uyuyanlara 😀
Elifsu NaimeYilmaz uykunun en tatlı zamanlarında uyanıyor. Çok zor ya. Bizimki 9-10 gibi uyanıyor. Ama akşam saat 11de uyuyor.
NaimeYilmaz [bilinmeyen] 😊 Benim eltimin kızı 3 yasına kadar 5-6 da kalktı 🤦🏼♀️11-12de yatar sabahın köründe kalkardı
ZeynepKara [bilinmeyen] bişey sorabilirmiyim benim bebeğim 3 ay 6 günlük yaklaşık 1 hafta 10 gündür parmak emdiği için geceleri hiç uyanmıyo beslenmek için 1:30 da uyuyo 8 e kadar tık yok sizce uyandırmalımıyım 1 kezde olsa ?
Timja NaimeYilmaz benim kızım da 4 aylık gündüz meme ile kavga ediyor zor emziriyorum gece ise memeden ayrılmak istemiyor hem saat başı kalkıyot emmek icin hem erken kalkıyor 5:30 6:30 ayktayız bu kadar sık kalkması doymuyordur dedim biberonla besliyim dedim almadı veremedim
MeltemErgn 6 8 arası uyuyomus uykuyu alıyor zaten😂benımkı 79 arası uyuyor 7dre uyanmıs oluyor.az oyalamaya calısaanız belkı az daha gec uyanr
Yigitinannesi13 6 aylık oğlum doğduğundan beri hava kararınca uyuyor ramazanda doğdu 8 de uyuyordu kış geldikçe 6 7 ye çekti saati bazen 5 buçukta uyuyor akşam 😅 ama gündüz uykusu sıfır bi kaç kez 15 dk uyuyor o kadar.ve her sabah en ec 6 ceyrek 6 buçukta uyanıyor çok zor en fazla 7 buçuğu görmüştüm şok Oldum tabi bi kez 😂 çözüm bulamafim vallagec de yatsa aynı saatte kalktı .çözüm şöyle bi gün ben bi gün eşim 8 e 9 q kadar oynatiyoruz o sırada diğeri yatiyor:)
Yigitinannesi13 Yigitinannesi13 ama aslında bebeklerin 6 8arasi uykuya geçip sabah 6 8 arası uyanması sağlıklı oylanmış öyle avutuyorum kendimi;)