yelizeskici Bebeğim 3 ay 10 günlük uyku sorunu , huzursuzluk, memede ağlama ve en önemlisi süt azalması yaşıyorum pompa ile sağıyorum 1 göğsümden sadece 30-40 ml geliyor sizin kaç geliyor? Bu süt azalması sorununu sizde yaşıyor musunuz ? Önerileriniz var mı :(
emirtalhacan yelizeskici mrb öncelikle lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın bol bol emzir in sütünüz gayet iyi ve pompa ile tabiki bütün süt gelmez emzirirken gelir ben sütüm yetmiyor diye mama verdim bebeğim memeyi bıraktı ve pompa ile sagiyorum tam bir rezalet lütfen emzirin bol bol o sancisi vardır bebekler çabuk üşür bı kaşık calpol içir birşey olmaz ama lütfen emzirmekten vazgeçme başta 60 çıkan sütüm şimdi 20.cc zor oluyor ve şimdi 3 saatte bir sagiyorum artsın diye
yelizeskici İyi ki danışmışım bizde mamaya başlayacaktık.. Daha zorlu bi süreç olmuş sizin rabbim yardımcınız olsun inşallah sütünüz artar🙏🏻 dediğiniz gibi memede tutma süresini uzatacağım inşallah etkili olur önerilerinizi deneyeceğim çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🥹