Momasel Kızlar adetimden 5 gün geçti adet olacakmış gibi karın ağrım var ama dün bir kere cok az kahverengi akıntı oldu sonra da gelmedi bir daha ama aşırı karın ağrın var ve baş dönmem var acaba hamile olabilir miyim
maygirl Momasel kiz ordan bakinca gebelik testinemi benziyoooozz..test yap,kan ver bisey yap işte sen soyle bize hamilemisin?🤣
Momasel Berilsmom13 bugün dışarı çıkıp alamadım yarında pazar oyuzden sormak istedim böyle olipta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
biroglanannesii1 Bilemeyiz maalesef ultrason cihazı değiliz 😂 belki stresten ya da bir şeyden oldu test yaparak anlarsınız bunu her kadinin belirtisi aynı değil korunuyor muydunuz?
biroglanannesii1 Momasel Korunmuyorsaniz kalabilirsiniz gebe evet ilk çocuğu tüp bebek olup ikinci çocuğu normal yollar ile Hamile kalan o kadar çok kadin var ki bir test yapın
Momasel biroglanannesii1 evet istiyorum tekrar aynı süreçleri yasamak istemiyorum inşallah Rabbım nasip eder bu sefer normal yoldan kızımın kardeşi olsun isterim
biroglanannesii1 Momasel Insallah canım o zaman hakkında hayırlısı olsun ❤️ Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin
Momasel maygirl 😀😀😀keşke evet hamileyim diye cevap veririm size bunu yazmamdaki amac acaba bu şekilde belirti olupta hamile olan var mı merak ettim oyuzden sordum
KaynanaYiyen Benim kuzenim tüp bebek bebek annesi. Bebeği olmuyor Diye korunmuyordu. Yedi ay sonra hamile kaldığını öğrendi. 😘
Momasel KaynanaYiyen evet bende çok duydum tüp bebek sonrası hamile kalanları ama sorun kadında olduğu zaman doğumla birlikte hormonlar da yenilendi için hamile kalma ihtimali yüksek oluyor ama erkek kaynaklı problemlerde aynı şekilde ilerliyor işte tabi rabbimin mucizesi tip terimleriyle konuşuyoruz ama inşallah Rabbım bizede mucizesini gösterir de birdaha zor süreç yaşatmaz🤲