Lva Arkadaşlar kızım 20 günlük gündüz uykuları nerdese hiç yok.memede uyumak istiyor ve yatağa koyduğum an uyanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim
etuerk Lva daha çok yeni olduğu için kokunu istiyor dış dünya korkutucu geliyor sende güven buluyor. Bol bol ten teması yapabilirsin ben 2 ay omzumda uyuttum hafif eğimli pozisyonda uyudum kendini güvenli bir şekilde ayarla o şekilde sende uyu bir zaman sonra geçiyor zaten
tekbasimabakiyorum Lva 60. Günden sonra düzeliyor canım, sen gece gündüz farkını mutlaka hissettir, gece için karartma perdesi kullan. Aradaki farkı ne kadar çabuk öğrenirse o kadar çabuk düzelir uykuları
etuerk Lva alışsın zaten bir zaman sonra gelmek istemeyecek ben hep aldım hiç te kucağa alışmadı aramızda mi güven bağı oldukça kuvvetli bu yüzden 3. Ayda bırakırdım oyun halısına kendi kendine oynardı
Lva tekbasimabakiyorum öyle yapıyorum canım. Gündüz ışıklı ve sesli ortam gece karanlık ve sessiz ortamda uyutmaya çalışıyorum.
Lva etuerk Tek çocukla onu yapmak kolay ama iki çocuk olunca çok zor oluyor.Diğeri de ilgi istiyor ihtiyaçları var o yüzden uyumaması bizi zorluyor