HicretArin Kızlar doğum kilolarımızdan beraber kurtulalım mı ben 3 gündür diyetisyenle birlikte diyete başladım 64,5 kilo ile başlıyorum 10 günde bir ölçüm yapıp buraya not alacam. Diyet öğünlerimizi atalım bu posta ! https://mutluresim.com/images/2024/05/18/z2X6Vx.jpg
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala HicretArin O değil de canım çekti 😅😋beraber zayıflayalım diosun, insanın canını çektirecek, İştah açtıracak Yemek fotoğrafı atıyorsun🤣
meyrmo HicretArin bende 5 gün önce aralıklı oruca başladım 3 kilo gitti bile kaldı 4 kilo fazlam onuda vereceğim insalah 😊 bu akşam bende çoban salata , tavuk göğsünden ızgara yaptım ayran ve bir dilim tam buğday ekmeğiyle günü bitirdim 😊
LavininAnnesii HicretArin Yok ben güzel diye dedim😃 genelde iştah kapatan yemekler olur ya o anlamda😃 Ben de 9 kilo verdim 3-4 kilo daha vermek istiyorum ama durdum bakalım Bol eksiler diliyorum size🌸
HicretArin Tubasahra ah teşekkür ederim ben de momordica detoxmix içiyorum aç karnına işe yarar inşallah . umarım influencer şişirmesi değildir 🙏🏻
HicretArin meyrmo aralıklı oruç yapıyorum ben de bir ara yaptım 3 kilo verdikten sonra bırakmıştım şimdi tekrar başladım yaza fit girmek istiyorum 🥰
Tubasahra HicretArin İnsallah bana da yazin.Ben de bunu şokta buldum deniyim dedim.Açmı iyi tokmu bilmiyorum 😂Dün biraz fazla yedim.O yüzden bunu içeyim dedim.
HicretArin Irmakk1 vallahi ben pis boğazım normalde ama kendini şartlayınca insan doyuyor bir şekilde
Gozdeklnc20 HicretArin 1,5 ay oldu ben başlayalı 71,5 ile başladım. Şuan 62 kiloyum. 10 kilo daha vermek istiyorum. 2 ay zamanım var 😅 (2 ay sonra bebişimin 1 yaş doğum günü. Büyük organizasyonlu kutlama yapıcaz. Pistlere manken gibi çıkmak istiyorum 😂
HicretArin   kahvaltım ve ara öğünüm Akşam yemeğini çekemedim hastanede yedim (dipnot: hasta değil hemşireyim ) menüde orta boy karnıyarık 3 kaşık pirinç pilavı ve bir kase yoğurt vardı 🌸😊