Minagece 35 haftalık doğduk 12 gün küvezde kaldık iki saatte bir emzirmem lazım bazen öyle güzel uyanıyor ki bazen de saatlerce naparsak yapalım uyanmıyor bu durumu yaşayan var mı ;(
frigyalikibele Minagece uyanmıyorsa sarılık geçiriyor olabilir . Sürekli cildini kontrol edin. 2 saatte bir uayndirio emzirin
Misskokulum Minagece sen gerekirse saat başı emzir çok uyuyup beslenmezse sarılık geçirir 2 saati geçerse altını islak mendille sil topuklarını sık korkma acımaz uyanır o şekilde
Mom0870 Minagece ilk 15 gün benim bebeğimde uyanmıyordu canım altını aç ayaklarıyla oyna şimdi uyumak bilmiyor 35 günlük olduk. Bende çok üzülüyordum uyanmıyor aç kalacak sarılık olacak diye. Sabret bak bir süre sonra uyumayı bırakıyor gözler açılıyor ☺️ Rabbim sağlıklı uzun ömür versin
Mom0870 Minagece iyidir o iyidir bende korkuyordum senin gibi endişelenme sabır gerekiyor azıcık canım benim. Uyandırmak için bir süre daha çabala bak sonra acıkınca, gaz sancısı tutunca, seni isteyince kendi uyanıp ortalığı yıkmaya başlayacak 🥰
Gamzeli03 Benim bebeğim de öyle idi bazen korkuyordum bayıldı mı diye inkadar çok uğraşıyordum hemşire gerekirse ayağını sık acısın ağlasın demişti ayağını sıkıp acıtıyordum o ağlıyor ona bunu yaptığım için ben ağlıyordum simdi de gaz sancımız var uyumuyor merak etme geçici bir dönem böyle hatta tadını çıkar 😂 sen gene de uğraş uyansın emzir yeni doğan sarılığı olmasın Rabb'im hayırlı ömürlü eylesin inşallah
Gamzeli03 Minagece ben gece öyle yapıyorum ama uyandığı zaman memeni ver cnm yoksa biberona alıp sonra memeni almaz
Minagece Mom0870 canım doktora götürdüm hırıltısı var diye doktor çok kat kat giydirirsen uyanmaz tabi dedi 🤣
Mom0870 Minagece evet kat kat giydirmemek gerek bi de evin sıcaklığı 25 dereceyi geçmesin diyorlar emzirirken de sarıp sarmalarsan az emermiş ☺️
Minagece Gamzeli03 aynen canım öyle yapıyorum gün gün değişiyor ya mesela bugün hep arandı daha çok emdi uyanıktı