marsiyen Çok yakın olduğumuz komşumun oğlu üniversiteden mezun(öğretmen) oluyor ona hediye almayı planlıyorum. Sizce ismi yazılı imza kalemi mi ya da Mavi’den üst giyim mi alsam? Kararsız kaldım.
Boncuk-anne marsiyen tek kişilik bardaklı termos tarzı şeyler alabilirsiniz mug kupa diye mi ne geçiyor sanırım. Atanırsa derste yanına alır 😂Atanamazsa da işine yarar en azından 😂 malum öğretmenlere atanmak zulum😞
marsiyen sahrabalam2 Ajandayı nasıl kullanabilir ki erkekler not tutmayı sevmez ya genelde . Kalemi de imza atarken kullanır diye düşünüyorum mesleğinde. Tabi kararsız kaldım.
marsiyen AnnaKurt Yanlış anlaşılmak istemem ama Vogven marka 500-600 civarında düşündüğüm kalem. Bu arada kaleme o kadar vermeli miyim o konuda da kararsızım 😅😅
marsiyen Boncuk-anne Ayy sormayın 172 kontenjan açılmış alanından zaten çocuk özelde çalışıyordu ama devlet hayal oldu.
marsiyen Boncuk-anne Alamıyor da işte bir yerden tutunmaya çalışıyor. Oğlumun dayısı yok onlar dayı oldular oğluma o yüzden güzel bir hediye almak istiyorum.
Boncuk-anne marsiyen çok güzel bi kalbiniz var 🥰 ben o termos bardakları çok sevdiğim için hediye diyince aklıma direk onlar geliyor 😂
Belcim30 marsiyen öğretmen oluyorsa güzel bir gömlek olabilir bölüm beden eğitimi değilse çok iş görür