SiprayiL Kızlar bebeğim 5 aylık. Bugün ekstra bir huzursuz, dişleri kaşınıyor sanırım. Doktor kontrolüne birkaç gün var. Evde yapabileceğim ne var rahatlatmak için? Tecrübeli anneler yardımcı olursa çok sevinirim 🌸
lanadelmiyav SiprayiL yesil soganin sapi iyi geliyor sanki. Kemiriyorlar ama henuz 5 aylikmis sizin bebek, bilemedim
minikmucizemaak SiprayiL Pırasa veriyordum kontrollü şekilde çünkü kemiriyor, anne sütü dondurdum meyve süzgeçine 2 3 dk kadar onu veriyorum.
nehirsude0 SiprayiL knk eline diş kasiyici ver ama en çok meyve süzgeci seviyor bebikler benimki elinden hala indirmez muhtemelen diş yerleri hazirlaniyordur
lanadelmiyav SiprayiL sanmiyorum ama dedigim gibi sizin bebek biraz kucuk. Ben sekizinci ayinda falan veriyordum
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala SiprayiL diş huzursuzluğuna, hiç bir zaman çözüm bulamadım. Calgel jel sürüyordum 🤷🏼♀️
Gunesnil_23 SiprayiL 3 yada 4 adet karanfili ez üzerine az bir şey zeytinyağı kat sonra dolapta 1 gün beklesin dış etlerine sür😘
nehirsude0 SiprayiL ara sra olur öyle şeyler benimki yuva yaptı hazır şistide geri döndü vazgeçti cikatmaktan😂 ah o incileri görmek için neler çekiyorum bı bilsen inat etti çıkarmıyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala SiprayiL arkadaşlar çok güzel yöntem söylemişler aslında. Okuyunca “ben niye yapmadım ki” dedim 🤷🏼♀️ Umarım görürsün faydasını