Gzide32 Eelam kızlar bebeğim 16 aylık köpek dişleri kabarık ve bugün gördüm dilinin altı beyaz yara gibi😢 hiç bir şey yiyemiyor emerken de zorlanıyor başına gelen var mı bu kadar erken yaşta nasıl bi tedavi uygulanıyor önerileriniz nelerdir
mombarbie_ Gzide32 ağız spreyi verir doktora danışın ve bağışıklık düşünce çıkar genelde bagisikligini kuvvetlendiricek yiyecekler verin
Gzide32 mombarbie_ dişlerden sanırım 1 haftadır yiyecek girmiyor bedenine sadece emiyor su bile içmek istemiyor sadece meyve olursa yiyor o da karpuz kavun çok düştü bağışıklığı ama elimden bir şey gelmiyor 1 haftadır o kadar çok zorlanıyorum ki anlatamam
Gzide32 yzey elimde yok ama olsa da vermeye çekinirdim ya kendimde de çok çıkar ve bende çıkınca yaktığı için kullanamazdım sanırım oğluma da veremezdim 🥲
Gzide32 mombarbie_ bugün acile gittim sordum ama 1 yaşa veremiyoruz dedi ve sanırım 6. Hastalık geçiriyor çünkü 1 saat önce duş aldırdım uyutmadan önce tüm vücudunda döküntüler başlamış. İki gün önce başladı sanırım yüksek bir ateş olmadı sıcaklığı vardı ama vücut kırgınlığı çoktu ağrısı var gibiydi ağrı kesici verdim dün bugün vermedim bugün aftı gördüm sabah ve akşama da döküntü gördüm altıncı hastalık sanırım bu
Gzide32 yzey öyle mi reçel gibi yakıyor zannettim yarın alabilirim en erken yarın denerim teşekkür ediyorum